Samsung RF56M9540SR Rostfritt Stål

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.2

Baserat på 212 omdömen

 • 5

  60%

 • 4

  23%

 • 3

  6%

 • 2

  3%

 • 1

  8%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Samsung RF56M9540SR Rostfritt Stål är 37 995 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 5 jämförda butiker.

Här har du en kombinerad kyl och frys från Samsung som är av typen side-by-side. Med side-by-side menas att kyl och frys är bredvid varandra. På den amerikanska marknaden är de väldigt förekommande, men tack vare dess finesser och lyxiga känsla blir de allt populärare även här i europa. En energieffektiv maskin som har blivit energiklassad till A+. Då kylen har en volym på 351 liter kommer det finnas gott om plats för minst tre personer.

 • Kylfrysen har en vikt på 162 kg
 • 199 liter förvaringsvolym i frysen
 • Uppmätt ljudnivå till 40 decibel
 • Belysning även i frysen
 • Kyl din dryck med is direkt i dörren

Innan du drar på dig spenderarbyxorna bör du ta reda på om den här modellen kommer att få plats i ditt kök. Se till att mäta ordentligt, både en och två gånger. Samsung RF56M9540SR har mätts upp till 183 cm hög, 91 cm bred och 73 cm djup.

Samsung RF56M9540SR ger ifrån sig ett ljud som har uppmätts till 40 dB. För var tioende decibel som höjs blir ljudet tio gånger starkare. För referens så brukar en normal samtalston ligga på ungefär 60 dB och en dammsugare runt 80 dB.

Fiffigt nog har den här kylfrysen ett dynamiskt kylningssystem. Ett dynamiskt kylningssystem hjälper till med att hålla en jämn temperatur i hela kylskåpet så att dina varor mår bra och håller sig fräscha på vilken hylla du än lägger dom.

Sammanfattningsvis finns det många bra egenskaper hos Samsung RF56M9540SR. Om du prisjämför RF56M9540SR på PriceRunner ser du att den i dagsläget kostar 37995 kr. Det är också en av de mest populära och eftersökta modellerna för tillfället. Den har ett bra snittbetyg på 4.08 av 5 och alla dess bra egenskaper gör den till en premiumprodukt.

Jämför alla Samsung Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.