Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Cylinda KF 2385N Vit

Cylinda KF 2385N Vit

Du har här en fristående kylfrys som spar på både miljö och plånbok. Kylskåpet har en bra volym på 230 liter och de vänsterhängda dörrarna går att hänga om.

Från 5 590 kr till 16 465 kr
·

Placering 411 i kategorin Fristående kylfrysar

Pris exkl. frakt

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga omdömen
Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Cylinda KF 2385N Vit är 5 590 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 16 jämförda butiker.

Att ha kyl och frys på samma ställe är väldigt smidigt. Här har du en praktisk kylfrys från Cylinda som kommer räcka gott och väl för alla dina behov. Den är fristående och har frysen nedanför kylen. Kylen har en volym på 230 liter, vilket får räknas som ganska stort. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter.

  • Kylens dörr har 3 hyllor och fack
  • 60 cm bred
  • Håller matvaror fräscha med MultiFlow-teknik
  • Omhängbara dörrar
  • Frysen har 3 förvaringsutrymmen

Tack vare sitt dynamiska kylningssystem kommer dina matvaror må avsevärt mycket bättre i den här KF 2385N än de flesta andra fryskylar. Det dynamiska kylningssystemet innebär att dina matvaror kyls genom ett luftburet kylsystem som skapar en mycket jämnare temperatur.

Skulle olyckan vara framme och du får strömavbrott kan du ta ett djupt andetag och pusta ut innan du oroar dig över att all mat i frysen förstörs. Den här modellen klarar nämligen av att behålla temperaturen i upp till 18 timmar.

När hungern smyger sig på mitt i natten kommer den här kylen vara din bästa vän. Den har nämligen inbyggd belysning så du kommer lätt att kunna hitta alla pålägg du söker för att kunna bre dig en trevlig nattmacka.

Sammantaget är KF 2385N från Cylinda en väldigt trevlig kombinerad kyl- och frys med bra egenskaper och finesser. Om du prisjämför den här modellen på PriceRunner så ser du att den just nu har ett lägsta pris på 5590 kr. Priset ligger under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här modellen till ett bra köp.