Bauknecht KGNFI 20 A2+ IN Rostfritt Stål

Bauknecht KGNFI 20 A2+ IN Rostfritt Stål

En fristående Bauknecht-kylfrys med kylen över frysen. Totalt rymmer den här kylfrysen 319 liter och kylen har inbyggd belysning.

Pris 5 273 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bauknecht KGNFI 20 A2+ IN Rostfritt Stål är 5 273 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Det här är en fristående kylfrys från Bauknecht. Behöver du inte en fullstor frys eller kylskåp är det här ett mycket bra alternativ. Den här modellen är av den vanligaste typen med kylen monterad ovanpå frysen. Väldigt energieffektiv som kommer vara skonsam mot både miljö och plånbok. Frysen är stor nog för att täcka de allra flesta och nödvändigaste behov med sin kapacitet på 97 liter.

  • 66 cm djup
  • 60 cm bred
  • Frysens förvaringsvolym är 97 liter
  • Tillverkad av Bauknecht
  • Energiklass A++

Innan du lägger dina hårt förvärvade slantar på en ny kylfrys bör du se till att den får plats. Att behöva skicka tillbaka en så stor pjäs eller att tvingas bygga om för att den inte passar kan medföra en hel del huvudvärk. Just den här modellen är 201 cm hög, 60 cm bred och 66 cm djup.

Frysen har en volym på 97 liter, vilket som får räknas som ganska genomslittligt. Du kommer ha gott om plats för att förvara det allra nödvändigaste som bröd, matlådor och andra råvaror.

När hungern smyger sig på mitt i natten kommer den här kylen vara din bästa vän. Den har nämligen inbyggd belysning så du kommer lätt att kunna hitta alla pålägg du söker för att kunna bre dig en trevlig nattmacka.

Som du förstår så är Bauknecht KGNFI 20 A2+ IN en utmärkt kylfrys med flera bra egenskaper och finesser. Du kan prisjämföra den här produkten här på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 5273 kr. Priset ligger under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här modellen till ett bra köp.

Jämför alla Bauknecht Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.