Miele KFN 29683 D obsw Svart

Miele KFN 29683 D obsw Svart

En fristående kylfrys där kylen ligger ovanpå frysen. Totalt rymmer den här kombinerade kylen och frysen 343 liter. Den har inbyggd belysning i kylen.

Pris 35 490 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Miele KFN 29683 D obsw Svart är 35 490 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Om du inte är i behov av en fullstor kyl och frys som tar för mycket plats i köket kan den här vara för dig. Det här är ett fristående kombinerat kyl- och frysskåp från Miele som sparar dig yta men ändå gör jobbet. Den har kylen monterad ovanpå frysen, vilket är den vanligaste typen. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter. I frysen har du en volym på 101 liter, vilket kommer räcka gott och väl för att täcka alla dina behov.

  • Energiklass A+++
  • Omhängbara dörrar
  • Varnar om dörren inte stängs
  • Automatisk avfrostning
  • Kylen är över frysen

Utrustad med snabbfrysningsfunktion. När maten fryses ner snabbare behåller den all näring bättre. Det kan vara mycket användbart för den som brukar storhandla och vill frysa in mycket på samma gång. Frysen blir då väldigt kall under en period och när allt är infryst återgår den till normal temperatur.

Kylen har en volym på 242 liter vilket får räknas som ganska stort. Det finns en tumregel kring kapacitet på kylskåp och det är att man helst ska ha 100 liter per person. Därför kan vi säga att den här skulle vara lämplig för ett hushåll på två personer.

Skulle du få strömavbrott kan du lugna dig med vetskapen om att den här modellen klarar av att behålla kylan upp till 24 timmar utan ström. Du behöver alltså inte oroa dig över att maten tinas upp och förstörs på en gång.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos Miele KFN 29683 D obsw. För närvarande är det lägsta priset på den här modellen på PriceRunner 35490 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta den deal som passar dig bäst. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner och material gör den här modellen till en premiumprodukt.

Jämför alla Miele Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.