Trendande
Liebherr CBNef 4815 Comfort Rostfritt Stål
Liebherr Logotyp

En fristående Liebherr-kylfrys som har högsta möjliga energiklassning. Kyl-/fryskombin har en total volym på 343 liter och den larmar om du glömmer stänga dörren.

Jämför pris från 16 990 kr till 20 263 kr
·

Placering 802 i Kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.0

Baserat på 6 omdömen

 • 5

  67%

 • 4

  0%

 • 3

  17%

 • 2

  0%

 • 1

  17%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Liebherr CBNef 4815 Comfort Rostfritt Stål är 16 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Att ha kyl och frys på samma ställe är väldigt smidigt. Här har du en pålitlig kylfrys från Liebherr som kommer räcka gott och väl för alla dina behov. Den är fristående och har frysen nedanför kylen. Brukar du frysa in mycket matvaror kommer den här passa bra då frysen har en kapactitet på 101 liter. Den är energiklassad A+++ så i längden kommer den vara skonsam mot både miljö och plånbok.

 • Uppmätt ljudnivå till 38 decibel
 • Frostas av automatiskt
 • 201 cm hög
 • Förvaringsvolym i kylen på 242 liter
 • 60 cm bred

Rekommenderas för hushåll på två personer då kylen har en kapacitet på 242 liter. En tumregel många brukar gå efter när det kommer till kapacitet för kylar är att man behöver ungefär 100 liter per person för att få plats med sina varor.

Hos äldre frysar är igenfrostning ett vanligt och tråkigt problem. Vem har tid eller ork att ta en hel dag i anspråk till att frosta av en frys? Med den här modellen slipper du allt sånt då den praktiskt nog har automatisk avfrostning.

Med sin snabbfrysningsfunktion kan du vara säker på att din mat nästan håller sig lika fräsch vid upptining som när du först frös in den. När man snabbfryser mat bildas det inte lika mycket iskristaller som vid vanlig infrysning, därför står sig maten bättre och fräschare efter upptining.

Som du förstår så är Liebherr CBNef 4815 Comfort en riktigt fin kombinerad kyl- och frys med flera bra egenskaper. Om du prisjämför den här kylfrysen på PriceRunner ser du att det lägsta priset just nu ligger på 16990 kr. Det är också en av de allra mest populära produkterna. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner och material gör den här modellen till en premiumprodukt.

Jämför alla Liebherr Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.