Husqvarna QRT4240X Rostfritt Stål
Husqvarna Logotyp

Husqvarna QRT4240X Rostfritt Stål

Du har här en fristående kylfrys där frysen är underst och kylen ovanpå. Totalt rymmer den här kyl-/fryskombin 318 liter. Du behöver inte tänka på att avfrosta.

Pris 10 995 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Husqvarna QRT4240X Rostfritt Stål är 10 995 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Här är en kombinerad kyl och frys från Husqvarna som kommer att täcka alla dina behov. Den är fristående och i klassiskt utförande, det vill säga med kylen ovanpå frysen. Med en kylfrys sparar du plats jämfört med två fullstora skåp, samtidigt som du har gott om utrymme för alla dina matvaror. Kylen har en volym på 226 liter, vilket får räknas som ganska stort. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter.

  • Fristående kylfrys
  • 65 cm djup
  • Förbrukar 242 kWh per år
  • Tillverkad av Husqvarna
  • Kylreserv på 20 timmar ifall strömmen skulle gå

Innan du lägger dina hårt förvärvade slantar på en ny kylfrys bör du se till att den får plats. Att behöva skicka tillbaka en så stor pjäs eller att tvingas bygga om för att den inte passar kan medföra en hel del huvudvärk. Just den här modellen är 184 cm hög, 60 cm bred och 65 cm djup.

För dig som brukar storhandla och frysa in mycket mat har den här kylfrysen lämpligt nog en snabbfrysningsfunktion. Frysens temperatur sjunker då snabbt under en kort period tills allt är fryst, sedan återgår den till normal temperatur.

Skulle olyckan vara framme och du får strömavbrott kan du ta ett djupt andetag och pusta ut innan du oroar dig över att all mat i frysen förstörs. Den här modellen klarar nämligen av att behålla temperaturen i upp till 20 timmar.

Sammantaget är QRT4240X från Husqvarna en utmärkt kylfrys med bra egenskaper och finesser. Om du prisjämför det här kombinerade kyl- och frysskåpet på PriceRunner ser du att den i dagsläget kostar 10995 kr. Det är också en av de allra mest populära modellerna. Om vi jämför priset för den här produkten mot resten av kategorin så ligger det under genomsittet, vilket gör QRT4240X till ett bra köp.

Jämför alla Husqvarna Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.