Bosch KIV86VS30 Integrerad
Bosch Logotyp

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.1

Baserat på 15 omdömen

 • 5

  40%

 • 4

  33%

 • 3

  27%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bosch KIV86VS30 Integrerad är 10 373 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

Är du en av dom som inte tycker att kylskåp och frysar är så snygga passar den här modellen från Bosch bra då den är integrerad. Det innebär att den byggs in med din övriga köksinredning så att allt ser enhetligt och snyggt ut. Kylar och frysar är alla märkta med en energiklassifisering. Just den här är klassad A++ vilket är fördelaktigt för både miljö och ekonomi. Kylen har en kapacitet på 191 liter, vilket kan vara lagom för hushåll med två personer.

 • Tillverkad av Bosch
 • 54 cm djup
 • Integrerad kylfrys
 • 230V(220-240V)
 • Förvaringsvolym i frysen på 76 liter

Måtten på den här kylfrysen är 177 cm på höjden, 54 cm på bredden och 54 cm djup. Så innan du öppnar upp plånboken och bestämmer dig för vilken kylfrys du vill ha bör du mäta upp ditt kök både en och två gånger för att vara helt säker på att den får plats.

Bosch KIV86VS30 ger ifrån sig ett ljud som har uppmätts till 38 dB. För var tioende decibel som höjs blir ljudet tio gånger starkare. För referens så brukar en normal samtalston ligga på ungefär 60 dB och en dammsugare runt 80 dB.

Kylen har en ganska stor kapacitet med en volym på 191 liter. Det får vi klassa som ganska rymligt. En genomsnittlig person brukar behöva cirka 100 liter utrymme så den här modellen kan vara lämplig för ett hushåll på två personer. Men naturligtvis går det bra att fylla upp alla 191 liter helt på egen hand också.

Sammantaget är KIV86VS30 från Bosch en riktigt bra kombinerad kyl- och frys med bra finesser och egenskaper. Det här är en topprankad kylfrys sett till popularitet på PriceRunner just nu och har i dagsläget ett lägsta pris på 10373 kr. Om vi jämför priset för den här produkten mot resten av kategorin så ligger det under genomsittet, vilket gör KIV86VS30 till ett bra köp.

Jämför alla Bosch Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.