Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Smeg SBS8004AO Grå

Smeg SBS8004AO Grå

En fristående kylfrys som spar på både miljö och plånbok. Kyl och frys rymmer tillsammans 552 liter och det finns en inbyggd kallvattenkran.

Från 30 899 kr till 39 995 kr
·

Placering 112 i kategorin Fristående kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Smeg SBS8004AO Grå är 30 899 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 8 jämförda butiker.

Smeg levererar här sin SBS8004AO som är en kylfrys med så kallad side-by-side konstruktion, vilket innebär att kylen och frysen är monterade lodrätt bredvid varandra. Den här typen är väldigt populär på andra sidan atlanten men blir allt mer förekommande även här hemma. Kylen har en volym på 374 liter vilket, får räknas som väldigt stort och är lagom för minst tre personer. En energieffektiv maskin som har blivit energiklassad till A+.

  • Frysen har 5 förvaringsutrymmen
  • Inbyggd belysning i kylen
  • Kylen har 6 förvaringsutrymmen
  • Fristående kylfrys
  • Vattenkran direkt i dörren

När hungern smyger sig på mitt i natten kommer den här kylen vara din bästa vän. Den har nämligen inbyggd belysning så du kommer lätt att kunna hitta alla pålägg du söker för att kunna bre dig en trevlig nattmacka.

Skulle du få strömavbrott kan du lugna dig med vetskapen om att den här modellen klarar av att behålla kylan upp till 8 timmar utan ström. Du behöver alltså inte oroa dig över att maten tinas upp och förstörs på en gång.

För att lyxa till din vardag bör du skaffa en kylfrys med vattendispenser direkt i dörren. Det är inte mycket som slår känslan av att kunna ta ett glas, trycka det mot kylskåpsdörren och direkt bli serverad iskallt vatten.

Sammanfattningsvis finns det många bra egenskaper hos Smeg SBS8004AO. I kategorin kylfrysar är det här för närvarande en av de allra mest populära modellerna på PriceRunner och för tillfället kostar SBS8004AO 30899 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner och material gör den här kylfrysen till en premiumprodukt.