Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

3.0

Baserat på 3 omdömen

 • 5

  0%

 • 4

  33%

 • 3

  33%

 • 2

  33%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Asko RFN2284S Rostfritt Stål är 10 295 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Att ha kyl och frys på samma ställe är väldigt smidigt. Här har du en fin kylfrys från Asko som kommer räcka gott och väl för alla dina behov. Den är fristående och har frysen nedanför kylen. Med en kapacitet i kylen på 222 liter är den lämplig för hushåll med två till tre personer. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter.

 • Kylen har 5 lådor och hyllor
 • Frysens förvaringsvolym ligger på 85 liter
 • Energiklass A++
 • Frysen har 3 förvaringsutrymmen
 • Fristående kylfrys

Frysen frostas av automatiskt, skönt nog. Du behöver alltså aldrig mer vänta på att vädret är kallt nog för att du ska kunna tömma frysen och sedan låta den stå och rinna av i flera timmar. Framtiden är här och den heter automatisk avfrostning.

Just den här kylfrysen har fått energiklassen A++ och förbrukar ungefär 235 kWh per år. För att hålla nere på kostnader och energiförbrukning finns det en del enkla tips och knep att använda sig av. För att kylen ska slippa göra allt arbete som kostar både energi och pengar i onödan är det bra om du låter maten svalna ordentligt innan du stoppar in den i kylen.

Asko RFN2284S ger ifrån sig ett ljud som har uppmätts till 42 dB. För var tioende decibel som höjs blir ljudet tio gånger starkare. För referens så brukar en normal samtalston ligga på ungefär 60 dB och en dammsugare runt 80 dB.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos Asko RFN2284S. Om du prisjämför den här modellen på PriceRunner så ser du att den för närvarande har ett lägsta pris på 10295 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner och material gör den här modellen till en premiumprodukt.

Jämför alla Asko Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.