Samsung RB29FERNDSS Rostfritt Stål

Samsung RB29FERNDSS Rostfritt Stål

Denna fristående Samsung-kylfrys har miljö- och ekonomivänliga egenskaper. Volymen på frysen ligger på 98 liter. Hyllorna går att plocka ur.

Jämför pris från 7 794 kr till 7 794 kr
·

Placering 257 i Kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Samsung RB29FERNDSS Rostfritt Stål är 7 794 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Om du inte är i behov av en fullstor kyl och frys som tar för mycket plats i köket kan den här vara för dig. Det här är ett fristående kombinerat kyl- och frysskåp från Samsung som sparar dig yta men ändå gör jobbet. Den har kylen monterad ovanpå frysen, vilket är den vanligaste typen. Kylen har en volym på 192 liter vilket, är lämpligt för en till två personer. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter.

  • 58 cm djup
  • Kylfrys från Samsung
  • Frostas av automatiskt
  • Energiklass A+
  • Vid strömavbrott håller den kylan i 20 timmar

Kylen har en inbyggd belsyning så att du lätt att kan hitta alla pålägg du söker när du smyger upp på natten för att bre dig en nattmacka.

Skulle olyckan vara framme och du får strömavbrott kan du ta ett djupt andetag och pusta ut innan du oroar dig över att all mat i frysen förstörs. Den här modellen klarar nämligen av att behålla temperaturen i upp till 20 timmar.

Tack vare sitt dynamiska kylningssystem kommer dina matvaror må avsevärt mycket bättre i den här RB29FERNDSS än de flesta andra fryskylar. Det dynamiska kylningssystemet innebär att dina matvaror kyls genom ett luftburet kylsystem som skapar en mycket jämnare temperatur.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med Samsung RB29FERNDSS. För närvarande är det lägsta priset på den här modellen på PriceRunner 7794 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta den deal som passar dig bäst. Priset ligger under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här modellen till ett bra köp.

Jämför alla Samsung Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.