Electrolux EN3441JOX Rostfritt Stål

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.1

Baserat på 38 omdömen

 • 5

  42%

 • 4

  39%

 • 3

  11%

 • 2

  3%

 • 1

  5%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Electrolux EN3441JOX Rostfritt Stål är 4 949 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Att ha kyl och frys på samma ställe är väldigt smidigt. Här har du en trevlig kylfrys från Electrolux som kommer räcka gott och väl för alla dina behov. Den är fristående och har frysen nedanför kylen. Frysen har en ganska genomsnittlig kapacitet med en volym på 92 liter, vilket räcker väl för de allra flesta. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter.

 • Snabbfrysfunktion för snabbt kyld dryck
 • 230V(220-240V)
 • Frostas av automatiskt
 • 60 cm bred
 • 92 liter förvaringsvolym i frysen

Skulle olyckan vara framme och du får strömavbrott kan du ta ett djupt andetag och pusta ut innan du oroar dig över att all mat i frysen förstörs. Den här modellen klarar nämligen av att behålla temperaturen i upp till 20 timmar.

Frysen har en volym på 92 liter, vilket som får räknas som ganska genomslittligt. Du kommer ha gott om plats för att förvara det allra nödvändigaste som bröd, matlådor och andra råvaror.

Vad gäller energiförbrukning konsumerar den här kylfrysen 308 kWh per år och har fått den EU-reglerade energiklassificeringen A+. För att ha en så låg energiförbrukning som möjligt finns det en del tips och tricks. Bland annat är det bra att hålla en konstant temperatur, då håller sig maten fräsch och kylfrysen behöver inte jobba lika mycket.

Som du märker så finns mycket bra att säga om Electrolux EN3441JOX. Om du prisjämför det här kombinerade kyl- och frysskåpet på PriceRunner ser du att det lägsta priset just nu ligger på 4949 kr. Det är också en av de mest populära och eftersökta produkterna för tillfället. Den har ett bra snittbetyg på 4.23 av 5 och alla dess unika karaktärsdrag gör den till ett bra köp.

Jämför alla Electrolux Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.