Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Electrolux EJ2301AOW2 Vit
Electrolux Logotyp

Electrolux EJ2301AOW2 Vit

Denna fristående kylfrys har miljö- och ekonomivänliga egenskaper. Totalt rymmer den här kyl-/fryskombin 228 liter och de högerhängda dörrarna går att hänga om.

Från 3 190 kr till 7 447 kr
·

Placering 5 i kategorin Fristående kylfrysar

Pris exkl. frakt
Bygghemma erbjuder hemleverans
Vitvarumäklarna erbjuder hemleverans
Gränsbygdens Köpcentrum erbjuder hemleverans
Electrolux Home erbjuder hemleverans

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,3(54 omdömen)
 • 5

  54%

 • 4

  33%

 • 3

  9%

 • 2

  0%

 • 1

  4%

E-postanvändare
7 dagar sedan
5,0

Utmärkt

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Electrolux EJ2301AOW2 Vit är 3 190 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 17 jämförda butiker.

Den här kylfrysen från Electrolux har frysen monterad ovanpå kylen. Det kan passa bra för dig som inte är i behov av en jättestor frys utan mest vill kunna frysa in de nödvändigaste vardagsvarorna. På bredden är hela enheten uppmätt till 55 centimeter. Kylen är medelstor med sin volym på 184 liter.

 • Fristående kylfrys
 • Frysen är över kylen
 • Frysens förvaringsvolym är 44 liter
 • Förbrukar 227 kWh per år
 • Kylen har 5 lådor och hyllor

Just den här kylfrysen har fått energiklassen A+ och förbrukar ungefär 227 kWh per år. För att hålla nere på kostnader och energiförbrukning finns det en del enkla tips och knep att använda sig av. För att kylen ska slippa göra allt arbete som kostar både energi och pengar i onödan är det bra om du låter maten svalna ordentligt innan du stoppar in den i kylen.

Frysen frostas av automatiskt, skönt nog. Du behöver alltså aldrig mer vänta på att vädret är kallt nog för att du ska kunna tömma frysen och sedan låta den stå och rinna av i flera timmar. Framtiden är här och den heter automatisk avfrostning.

Frysens volym ligger på 44 liter, vilket får räknas som en något mindre frys. Dock absolut tillräcklig för att kunna förvara det mest väsentliga så som bröd, rester, glass och självklart is.

Som du märker så finns mycket bra att säga om Electrolux EJ2301AOW2. Om du prisjämför den här produkten på PriceRunner så ser du att den just nu har ett lägsta pris på 3190 kr. Den har ett bra snittbetyg på 4.32 av 5 och alla dess unika karaktärsdrag gör den till ett bra köp.