Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.7

Baserat på 22 omdömen

 • 5

  91%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  5%

 • 1

  5%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Fisher & Paykel RF540ADUSX4 Rostfritt Stål är 30 829 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

Här är en kombinerad kyl och frys från Fisher & Paykel som kommer att täcka alla dina behov. Den är fristående och i klassiskt utförande, det vill säga med kylen ovanpå frysen. Med en kylfrys sparar du plats jämfört med två fullstora skåp, samtidigt som du har gott om utrymme för alla dina matvaror. I frysen har du en volym på 131 liter, vilket kommer räcka gott och väl för att täcka alla dina behov. På bredden är hela enheten uppmätt till 90 centimeter.

 • Håller kylan i 9 timmar efter strömavbrott
 • Fristående kylfrys
 • Inbyggd ismaskin
 • Varnar om dörren är öppen för länge
 • Kylen är över frysen

Hos äldre frysar är igenfrostning ett vanligt och tråkigt problem. Vem har tid eller ork att ta en hel dag i anspråk till att frosta av en frys? Med den här modellen slipper du allt sånt då den praktiskt nog har automatisk avfrostning.

Kylen har en inbyggd belsyning så att du lätt att kan hitta alla pålägg du söker när du smyger upp på natten för att bre dig en nattmacka.

Frysen har en volym på 131 liter och det får vi räkna som ganska rymligt. Du kommer ha gott om plats för bröd, matlådor, is, glass och vad du än vill ha. Troligen är den tillräckligt stor för att du ska kunna glömma bort de matlådor och rester du en dag valde att frysa in.

Som du förstår så är Fisher & Paykel RF540ADUSX4 en riktigt fin kylfrys med många åtråvärda egenskaper och finesser. I kategorin kylfrysar är det här för närvarande en topprankad kylfrys på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 30829 kr. Den har ett bra snittbetyg på 4.57 av 5 och alla dess attraktiva attribut gör den till en premiumprodukt.

Jämför alla Fisher & Paykel Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.