Smeg FAB30RR1 Röd

Smeg FAB30RR1 Röd

En fristående kylfrys som spar på både miljö och plånbok. Kyl-/fryskombin har en total volym på 293 liter. Den har inbyggd belysning i kylen.

Pris 18 888 kr
Smeg FAB30RRO1 Rosa

Rosa

fr.13 990 kr
Smeg FAB30RR1 Röd

Röd

fr.18 888 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Smeg FAB30RR1 Röd är 18 888 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Det här är en fristående kylfrys från Smeg som har frysen monterad ovanför kylen. Vilket kan passa bra för dig som inte har jättemycket att frysa in utöver det allra mest nödvändiga. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter. Frysen har en ganska genomsnittlig kapacitet med en volym på 64 liter, vilket räcker väl för de allra flesta.

  • Tillverkad av Smeg
  • Frysen har 1 förvaringsutrymmen
  • 72 cm djup
  • Frysen är över kylen
  • 64 liter förvaringsvolym i frysen

Kylen har en inbyggd belsyning så att du lätt att kan hitta alla pålägg du söker när du smyger upp på natten för att bre dig en nattmacka.

Vad gäller energiförbrukning konsumerar den här kylfrysen 212 kWh per år och har fått den EU-reglerade energiklassificeringen A++. För att ha en så låg energiförbrukning som möjligt finns det en del tips och tricks. Bland annat är det bra att hålla en konstant temperatur, då håller sig maten fräsch och kylfrysen behöver inte jobba lika mycket.

Smeg FAB30RR1 ger ifrån sig ett ljud som har uppmätts till 38 dB. För var tioende decibel som höjs blir ljudet tio gånger starkare. För referens så brukar en normal samtalston ligga på ungefär 60 dB och en dammsugare runt 80 dB.

Som du förstår så är Smeg FAB30RR1 en riktigt fin kylfrys med mycket bra egenskaper och finesser. I kategorin kylfrysar är det här för närvarande en av de allra mest populära modellerna på PriceRunner och just nu kostar FAB30RR1 18888 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner och material gör den här kylfrysen till en premiumprodukt.

Jämför alla Smeg Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.