Liebherr ECBN 5066 Integrerad
Liebherr Logotyp

Liebherr ECBN 5066 Integrerad

Det här är en integrerad kylfrys där kylen ligger ovanpå frysen. Kylfrysen är 76,2 cm bred och den har så kallad dynamisk kylning.

Pris 60 039 kr
·

Placering 628 i Kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Liebherr ECBN 5066 Integrerad är 60 039 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Är du en av dom som inte tycker att kylskåp och frysar är så snygga passar den här modellen från Liebherr bra då den är integrerad. Det innebär att den byggs in med din övriga köksinredning så att allt ser enhetligt och snyggt ut. I frysen har du en volym på 103 liter, vilket kommer räcka gott och väl för att täcka alla dina behov. Vill du vara lite skonsam mot miljö och plånbok har den här modellen energiklassmärkning A++.

  • 103 liter förvaringsvolym i frysen
  • 203 cm hög
  • Energiklass A++
  • Inbyggd kylbelysning
  • Dynamiskt kylningssystem

Skulle olyckan vara framme och du får strömavbrott kan du ta ett djupt andetag och pusta ut innan du oroar dig över att all mat i frysen förstörs. Den här modellen klarar nämligen av att behålla temperaturen i upp till 30 timmar.

Fiffigt nog har den här kylfrysen ett dynamiskt kylningssystem. Ett dynamiskt kylningssystem hjälper till med att hålla en jämn temperatur i hela kylskåpet så att dina varor mår bra och håller sig fräscha på vilken hylla du än lägger dom.

Vad gäller energiförbrukning konsumerar den här kylfrysen 290 kWh per år och har fått den EU-reglerade energiklassificeringen A++. För att ha en så låg energiförbrukning som möjligt finns det en del tips och tricks. Bland annat är det bra att hålla en konstant temperatur, då håller sig maten fräsch och kylfrysen behöver inte jobba lika mycket.

Sammantaget är ECBN 5066 från Liebherr en mycket praktisk kombinerad kyl- och frys med bra finesser och egenskaper. I kategorin kylfrysar är det här för närvarande en av de allra mest populära modellerna på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 60039 kr. Om man jämför modellens pris med resten av kategorin så är den dyrare än de flesta andra, men med tanke på egenskaperna får du en premiumprodukt.

Jämför alla Liebherr Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.