Liebherr CBNes 6256 Rostfritt Stål

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

2.0

Baserat på 1 omdöme

 • 5

  0%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  100%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Liebherr CBNes 6256 Rostfritt Stål är 63 105 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

För dig som gärna gör lite annorlunda är den här kylfrysen från Liebherr något för dig. Den har nämligen så kallade franska dörrar, vilket innebär att kylen har dubblar dörrar och frysen dras ut som en låda. I frysen har du en volym på 116 liter, vilket kommer räcka gott och väl för att täcka alla dina behov. På bredden är hela enheten uppmätt till 91 centimeter.

 • Automatisk avfrostning
 • Varnar om dörren inte stängs
 • Utrustad med glashyllor
 • Dubbla dörrar
 • Frysens förvaringsvolym ligger på 116 liter

Frysen har en volym på 116 liter och det får vi räkna som ganska rymligt. Du kommer ha gott om plats för bröd, matlådor, is, glass och vad du än vill ha. Troligen är den tillräckligt stor för att du ska kunna glömma bort de matlådor och rester du en dag valde att frysa in.

För dig som brukar storhandla och frysa in mycket mat har den här kylfrysen lämpligt nog en snabbfrysningsfunktion. Frysens temperatur sjunker då snabbt under en kort period tills allt är fryst, sedan återgår den till normal temperatur.

Vad gäller energiförbrukning konsumerar den här kylfrysen 322 kWh per år och har fått den EU-reglerade energiklassificeringen A++. För att ha en så låg energiförbrukning som möjligt finns det en del tips och tricks. Bland annat är det bra att hålla en konstant temperatur, då håller sig maten fräsch och kylfrysen behöver inte jobba lika mycket.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med Liebherr CBNes 6256. I kategorin kylfrysar är det här i dagsläget en av de allra mest populära modellerna på PriceRunner och för tillfället kostar CBNes 6256 63105 kr. Om man jämför modellens pris med resten av kategorin så är den något dyrare än de flesta andra, men med tanke på egenskaperna får du en premiumprodukt.

Jämför alla Liebherr Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.