Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
The Legend of Zelda: Breath of the Wild

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

1 Spelare, Genre: Action, Äventyr, Pussel, RPG, Actionrollspel, Sandlåderollspel, Rek. åldersgräns: 12+, Spellägen: Enspelarläge

Från 565 kr till 933 kr
·

Placering 10 i kategorin Nintendo Switch-spel

Tipser

fr.599 kr

Ledaco

fr.639 kr

Filmhyllan

fr.659 kr

myWorld Marketplace

fr.793 kr

Dxtech

fr.824 kr

WeKuData

fr.850 kr

Elektronikhuset Ljud & Data

fr.889 kr

Compliq

fr.933 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,8(2619 omdömen)
 • 5

  89%

 • 4

  8%

 • 3

  2%

 • 2

  1%

 • 1

  1%

Utmärkt

Köpte i stort sett en Switch endast för detta spel. Blev inte besviken! Många timmar har spenderats med detta helt utomordentligt välgjorda spel. Jag brukar normalt sett känna att många spel som tar slut efter 8 timmars spelande inte är prisvärda just av anledningen att dom tar slut så snabbt. Men detta spel kan man spela i evigheter om man så vill.

Zelda

Det är spelet är bara magiskt, och helt sjukt genomtänkt på alla sätt! Den som söker efter ett äventyrsspel som slår dem mesta, behöver inte leta längre!

The Legend of Zelda: Breath of the Wild: Episkt

The Legend Of Zelda: Breath Of The Wild är det nyaste och största Zelda spelet i serien. Spelet är väldigt fritt och är väldigt episkt och roligt. I detta spelet så spelar du som Link (Som du gör i de mesta Zelda spelen). I detta spelet så är Links jobb att stoppa Ganon som försöker förstöra allt. Det finns många grejer du kan göra i det här spelet. Du kan utforska hela spel världen och ser vad du hittar, Du kan klara själva storyn om du vill det eller så vill du gå till några tempel och lösa puzzle. Det finns så många grejer du kan göra i det här spelet. Det är du som väljer vad du vill göra. Om du gillar Zelda spel eller ha alltid vilja spela ett Zelda spel då är The Legend of Zelda: Breath of the Wild en bra rekommendation.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på The Legend of Zelda: Breath of the Wild är 565 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 27 jämförda butiker.