1. Sport & Fritid
 2. Sportskytte & Paintball
 3. Sportskytte
 4. Airsoftpistoler
Cybergun Desert Eagle 50AE CO2 6mm

Cybergun Desert Eagle 50AE CO2 6mm

Produkten kommer med Hop-Up-pipa och utgångshastigheten ligger på 158 ms. Vapnet är utrustad med ett magasin som rymmer 22 skott. Modellen har en anslagsenergi på 1 J.Läs mer

Jämför pris från 1 599 kr till 2 195 kr
·

Placering 100 i Airsoft

ANNONS

Från Funstuff

Desert Eagle .50AE CO2 6mm Semi & Fullauto

1 599 kr
Funstuff Logotyp
4,7
 • 3001
 • 3002
 • 3003
 • 3006
 • 3014

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Cybergun Desert Eagle 50AE CO2 6mm är 1 599 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Desert Eagle 50AE CO2 6mm är en airsoftpistol så att du kan prickskjuta och tävla mot vänner eller familj. Vapnet drivs och laddas med engångspatroner med kolsyra och ger ett rekylfritt och lättskjutet vapen. Vid kalla temperaturer så kan kolsyran bli trögflytande vilket försämrar utgångshastigheten.

 • Kolsyredriven airsoft
 • 6 mm kaliber
 • Magasin som rymmer 22 stycken kulor
 • Utgångshastighet på 158 m/s
 • Flera mekanismer, bland annat Blowback-mekanism

Desert Eagle 50AE CO2 6mm har en anslagsenergi på 1 J. Anslagsenergin anger med vilken energi projektilen har när den träffar sitt mål. En högre anslagsenergi ger en kraftigare träff och högre precision. Ett vapen kan ha en eller flera mekanismer som spänner hanen. Flera mekanismer finns för denna modell, bland annat Blowback. Med blowback får du en automatisk mantelrörelse.

Som du märker så finns det mycket bra att säga om Desert Eagle 50AE CO2 6mm. Om du prisjämför den här produkten på PriceRunner så ser du att den för tillfället har ett lägsta pris på 1599 kr. Priset för den här modellen är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den till ett bra köp.

Jämför alla Cybergun Airsoftpistol

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.