1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Motorsågar
Trendande
Stihl MS 151 C-E 30cm

Stihl MS 151 C-E 30cm

För ett effektivt arbete på tomten så passar en bensindriven motorsåg. Modellens svärd har en normallängd på 30 cm. Den har en låg vikt på 3 kg.Läs mer

Jämför pris från 4 690 kr till 6 190 kr
·

Placering 153 i Motorsågar

Hans Eriksson

Motorservice i Lagan

fr.6 189 kr

Toolab

fr.6 190 kr
Annons

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Stihl MS 151 C-E 30cm är 4 690 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

Detta är en lättare motorsåg från Stihl med praktiskt avvibrerande handtag för ökad komfort och sågblad på 30 cm passande för både fällning och kvistning.

  • Bensindriven motorsåg
  • Effekt på 1100W
  • Cylindervolym på 23,6 cm³
  • Svärdslängd på 30 cm
  • AVS (Anti-Vibration System)

När du planerar på att införskaffa en motorsåg kan motorns effekt vara bra att titta på. Arbetet går fortare och lättare med starkare motorsågar. Är det tjockare stammar eller hårdare träslag kan det krävas en starkare motor. Den här modellen är en nättare modell med 1100W, vilket lämpar sig för trädbeskärning och lättare sågning.

Vikten påverkar hur länge du orkar hålla på att såga, så välj en vikt som är lagom för dig. Vikten för den här modellen ligger på 2,8 kg, vilket gör den lätthanterlig.

Som du förstår så är MS 151 C-E 30cm en maskin med många praktiska specifikationer. I kategorin motorsågar så är det här för närvarande en topprankad produkt på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 4690 kr. Om man jämför modellens pris med resten av kategorin så är den dyrare än de flesta andra modeller, men med tanke på egenskaperna får du en premiumprodukt.

Jämför alla Stihl Motorsåg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.