1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Häcksaxar
Hitachi CH24ECPWDZ

Hitachi CH24ECPWDZ

Häcksaxen drivs med bensin så du slipper trassla med sladdar. Effekten för häcksaxen ligger på 650W. Ljudnivån är 104 dB, vilket är lite högre än en bensindriven gräsklippare.Läs mer

Jämför pris från 4 893 kr till 5 695 kr
ANNONS

Från Proffsmagasinet

HiKOKI CH24ECP Häcksax 66 st dubbelskär

5 689 kr
Velltra Logotyp
4,5
  • 3002
  • 3003
  • 3015
Köpgaranti
Erbjuder hemleverans

Maskinvaruhuset

fr.5 695 kr
Annons

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Hitachi CH24ECPWDZ är 4 893 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

Här har du en bensindriven häcksax från Hitachi med en vikt på 5,0 kg och extra långt svärd på 78 cm, perfekt för att kapa träd med större omkrets. Ljudnivån för den här häcksaxen ligger på 104 dB. För dig som jobbar mycket i trädgården är rätt häcksax halva arbetet. Jämför modeller och ta reda vad som passar dig.

  • Bensindriven
  • Motor på 650W
  • Cylindervolym på 23,9 cm³
  • Svärdslängd på 78 cm
  • Bränsletank på 0.3 liter

När du planerar på att köpa en häcksax kan motorns styrka vara bra att titta på. Styrkan avgör hur pass lätt och snabbt det går att såga. Rejäla häckar med grova stammar och hårdare träslag kräver mer kraftfulla modeller. Den här modellen är en nättare modell med 650W, vilket lämpar sig för mindre häckar.

Beroende på om du ska utföra mer detaljerad klippning eller om du vill ha bättre räckvidd så kan svärdslängden vara viktig. Här får du ett extra långt svärd på 78 cm för breda häckar.

Sammantaget är CH24ECPWDZ en maskin med bra egenskaper. Just nu är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 4893 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här häcksaxen till en premiumprodukt.

Jämför alla Hitachi Häcksax

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.