1. Trädgård & Utemiljö
 2. Trädgårdsmaskiner
 3. Häcksaxar
Alpina AHT 40 Li

Alpina AHT 40 Li

En batteridriven häcksax passar perfekt för trädgårdsarbete, du slipper fundera på var närmsta eluttag finns. Ljudnivån motsvarar en hårtork eller en kraftig dammsugare. BatteritidLäs mer

Jämför pris från 799 kr till 999 kr
·

Placering 122 i Häcksaxar

ANNONS

Från Buildor

Alpina Häcksax AHT 40 Li

999 kr
Hemmy Logotyp
4,7
 • 3002
 • 3003
 • 3006
 • 3015
Köpgaranti
Erbjuder hemleverans
Annons

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Alpina AHT 40 Li är 799 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 5 jämförda butiker.

Här har du en lättviktig häcksax från Alpina med en vikt på 2,0 kg och 55 cm svärdlängd passande för tjockare grenar och stammar. Ljudnivån för den här häcksaxen ligger på 97 dB. För dig som jobbar mycket i trädgården är rätt häcksax halva arbetet. Jämför modeller och ta reda vad som passar dig.

 • Batteridriven
 • Motor på 120W
 • 40,0V batteri
 • Motorsågssvärdet är 55 cm långt
 • Batteriet räcker 58 minuter

När du ska införskaffa en häcksax kan motorns effekt vara bra att titta på. Arbetet går fortare och lättare med mer kraftfulla häcksaxar. Är det tjockare stammar eller hårdare träslag kan det krävas en starkare motor. Den här modellen är en nättare modell med 120W, vilket lämpar sig för mindre häckar. Batteriet har 40 volt.

Om du skall utföra mer detaljerad klippning kan kortare svärd vara bra och om du vill ha bättre räckvidd så kan ett längre passa bättre. Svärdet på den här häcksaxen är i medellängd med 55 cm.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med AHT 40 Li. Om du prisjämför den här maskinen på PriceRunner ser du att det lägsta priset i dagsläget är 799 kr. Det är också en topprankad modell sett till popularitet. Om vi jämför priset för den här modellen mot resten av kategorin så är det under genomsittet, vilket gör AHT 40 Li till ett bra köp.

Jämför alla Alpina Häcksax

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.