1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Häcksaxar
Ryobi RHT36C61R20S

Ryobi RHT36C61R20S

Häcksaxen drivs med batteri så att du slipper trassel med sladdar. Det längre svärdet på 60 cm ger dig bra med räckvidd. Häcksaxen har en vikt på 4 kg.Läs mer

Jämför pris från 2 999 kr till 3 451 kr
·

Placering 27 i Häcksaxar

ANNONS

Från Granngården

Häcksax Ryobi RHT36C61R20S MaxPower, 36V

3 299 kr
Bauhaus Logotyp
5,0
  • 3002
  • 3003
  • 3012
Erbjuder hemleverans

Motorservice i Lagan

fr.3 295 kr

Amazon.se

fr.3 451 kr
Annons

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Ryobi RHT36C61R20S är 2 999 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

Här har du en smidig häcksax från det betryggande märket Ryobi med en vikt på 3,7 kg och ett längre svärd på 60 cm, perfekt för att kapa träd med större omkrets. Ljudnivån för den här häcksaxen ligger på 96 dB. Att underhålla häcksaxen förlänger livslängden på den. Borsta gärna av bladet och smörj det efter användning då lövrester, sav och fukt kan fastna.

  • Batteridriven
  • 36,0V batteri
  • 60 cm svärdsklinga
  • Maximal grendiameter: 26mm
  • 96 dB ljudnivå

När du planerar på att köpa en häcksax kan det vara en bra idé att ta reda på hur stark motorn är. Det avgör hur pass fort och lätt det går att utföra arbetet. Träslag samt tjocklek påverkar hur pass kraftfull häcksax du bör ha. Denna modell har ett kraftigare batteri på 36 volt.

Ibland vill man ha ett längre svärd för mer räckvidd och ibland ett kortare om man skall utföra mer detaljklippning. Den här modellen har en svärdslängd med hela 60 cm.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med RHT36C61R20S. Den här modellen har ett pris som är lägre än genomsnittspriset för häcksaxar. Har den dessutom de funktionerna du är ute efter kanske denna är ett bra köp för dig. I kategorin häcksaxar är det här för närvarande en topprankad modell på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 2999 kr.

Jämför alla Ryobi Häcksax

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.