1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Motorsågar
Makita DUC305Z

Makita DUC305Z

Motorsågen drivs med batteri så du behöver inte oroa dig över långa sladdar i trädgården. 100db i ljudnivå är vad man kan förvänta sig av en motorsåg. Motorsågen väger 5 kg.Läs mer

Jämför pris från 3 494 kr till 5 163 kr
ANNONS

Från Proffsmagasinet

Makita DUC305Z Kedjesåg utan batteri och laddare

3 504 kr
Bygghemma Logotyp
4,4
  • 3002
  • 3003
  • 3015
Erbjuder hemleverans
Annons

Toolab

fr.4 995 kr

Maskinvaruhuset

fr.5 163 kr
Annons

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Makita DUC305Z är 3 494 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 8 jämförda butiker.

Detta är en batteridriven motorsåg från Makita med bra säkerhetsfunktioner så som kastskydd och kedjebroms och 30 cm långt sågblad passande för både fällning och kvistning.

  • Batteridriven motorsåg
  • Effekt på 1100W
  • 36,0V batteri
  • 30 cm svärd
  • Kastskydd

Om du funderar på att köpa en batteridriven motorsåg är det bra att kika på hur starka motorn och batteriet är. Styrkan avgör hur pass lätt och snabbt det går att såga. Rejäla träd med grova stammar och hårdare träslag kräver starkare sågar. Den här modellen är en nättare modell med 1100W, vilket lämpar sig för trädbeskärning och lättare sågning. Denna modell har ett kraftigare batteri med 36,0 volt.

Förutom att vara påläst om hur man använder motorsågen är även säkerhetsfunktionerna bra att kika på. För ökad säkerhet är denna försedd med funktioner som kastskydd och kedjebroms. Exempelvis minskar risken för skador från kast (kickback).

Som du märker så finns det många bra saker att säga om DUC305Z. Priset för den här modellen är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den till ett bra köp. I kategorin motorsågar är det här i dagsläget en av de allra mest populära produkterna på PriceRunner och just nu kostar DUC305Z 3494 kr.

Jämför alla Makita Motorsåg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.