1. Trädgård & Utemiljö
 2. Trädgårdsmaskiner
 3. Motorsågar
Trendande
Stihl MS 462 C-M

Stihl MS 462 C-M

En stark motorsåg som drivs av bensin gör att du slipper krångla med sladdar när du ska såga. Den kommer med en ljudnivå på 119db, vilket är i det högre spannet. Det är en normaltuLäs mer

Jämför pris från 13 599 kr till 17 990 kr
·

Placering 166 i Motorsågar

ANNONS

Från Robotexpert

STIHL MS 462 C-M / 40 cm bensindriven motorsåg

13 599 kr
Robotexpert Logotyp
 • 3001
 • 3002
 • 3003
 • 3004

Toolab

fr.17 990 kr
Annons

Håkma

fr.17 990 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Stihl MS 462 C-M är 13 599 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 5 jämförda butiker.

Detta är en kraftig motorsåg från Stihl med praktiskt avvibrerande handtag för ökad komfort och ett längre svärd på 45 cm för när du ska kapa träd med större omkrets.

 • Bensindriven
 • Effekt på 4400W
 • Cylindervolym på 72,2 cm³
 • 45 cm svärdsklinga
 • Bränsletank på 0.7 liter

Om du funderar på att skaffa en motorsåg kan det vara en bra idé att titta på hur stark motorn är. Det avgör hur pass fort och lätt det går att utföra arbetet. Träslag samt tjocklek påverkar hur pass kraftfull motorsåg du bör ha. Med en effekt på hela 4400W är detta en av de mer kraftfulla motorsågarna på marknaden.

Eftersom det inte är helt riskfritt med motorsågar är det bra att vara påläst om hur de används samt att se över vilka säkerhetsfunktioner som ingår. Med funktionen kedjebroms blir användandet av motorsågen mycket säkrare. Detta innebär t.ex. att risken för skador från kast (kickback) reduceras.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos MS 462 C-M. I kategorin motorsågar så är det här i dagsläget en topprankad modell på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 13599 kr. Om man jämför modellens pris med resten av kategorin så är den dyrare än de flesta andra modeller, men med tanke på egenskaperna får du en premiumprodukt.

Jämför alla Stihl Motorsåg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.