1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Häcksaxar
Trendande
Greenworks G24HT57

Greenworks G24HT57

Med en batteridriven häcksax får du god rörelsefrihet i ditt arbete. Den har en ganska låg ljudnivå på 96 dB. Batteritiden för modellen är 50 minuter, så du hinner använda den ett Läs mer

Jämför pris från 849 kr till 1 373 kr
·

Placering 149 i Häcksaxar

ANNONS

Från vidaXL SE

Greenworks Häcksax utan 24 V batteri Deluxe G24HT57 2200107

1 373 kr
Badshop Syd Logotyp
  • 3002
  • 3003
  • 3015
Erbjuder hemleverans
Annons

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Greenworks G24HT57 är 849 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 6 jämförda butiker.

Här har du en lättviktig häcksax från Greenworks med en vikt på 2,5 kg och 56 cm svärdlängd passande för tjockare grenar och stammar. Ljudnivån för den här häcksaxen ligger på 96 dB. Underhåll av häcksaxen gör du genom att bl.a. smörja knivarna samt kontrollera häcksaxens alla delar så att inget ser skadat ut.

  • Drivs med batteri
  • 24,0V batteri
  • 56 cm långt blad
  • Batteriet räcker 50 minuter
  • 96 dB ljudnivå

Vill du införskaffa en häcksax kan motorns effekt vara bra att kika på. Det avgör hur pass fort och lätt det går att utföra arbetet. Träslag samt tjocklek påverkar hur pass kraftfull häcksax du bör ha. Batteriet har 24 volt.

Om du skall utföra mer detaljerad klippning kan kortare svärd vara bra och om du vill ha bättre räckvidd så vill du kanske ha ett längre. Svärdslängden på den här modellen är i mellanklassen på 56 cm.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med G24HT57. Om vi jämför priset för den här modellen mot resten av kategorin så är det under genomsittet, vilket gör G24HT57 till ett bra köp. Det här är en topprankad häcksax sett till popularitet på PriceRunner för tillfället och den har i dagsläget ett lägsta pris på 849 kr.

Jämför alla Greenworks Häcksax

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.