1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Motorsågar
Husqvarna T540 XP II
Husqvarna Logotyp

Husqvarna T540 XP II

En bensindriven motorsåg fäller skogens största träd enkelt. Den kommer med en ljudnivå på 116db så se till att ta på öronskydd. Det är en lätthanterlig såg som väger 4 kg.Läs mer

Jämför pris från 6 490 kr till 8 490 kr

Lindarn Webshop

Cykel & Fritid

fr.8 490 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Husqvarna T540 XP II är 6 490 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

Detta är en lättare motorsåg från Husqvarna med kedjebroms för ökad säkerhet och 30 cm långt svärd passande för både fällning och kvistning.

  • Drivs med bensin
  • Motor på 1800W
  • Cylindervolym på 37,7 cm³
  • Svärdslängd på 30 cm
  • Bränsletank på 0.3 liter

Vill du införskaffa en motorsåg kan motorns styrka vara bra att kika på. Det avgör hur pass fort och lätt det går att utföra arbetet. Träslag samt tjocklek påverkar hur pass kraftfull motorsåg du bör ha. Detta är en nätt motorsåg med effekt på 1800W, vilket passar bra för trädbeskärning och lättare vedsågning.

Säkerheten är viktig vid användning av motorsåg eftersom felaktigt användande kan leda till allvarliga skador. Den här modellen är utrustad med säkerhetsfunktionen kedjebroms för att skydda användaren från saker som kickback (kast).

Som du märker så finns det mycket bra att säga om T540 XP II. Du kan prisjämföra den här elsågen här på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 6490 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här modellen till en premiumprodukt.

Jämför alla Husqvarna Motorsåg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.