1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Motorsågar
AL-KO BKS 2625 TSB

AL-KO BKS 2625 TSB

En bensindriven motorsåg fäller skogens största träd enkelt. Det kortare svärdet på 25 centimeter fungerar bra till kvistning. Den låga vikten på 3 kg gör sågen enkel att hantera.Läs mer

Jämför pris från 2 344 kr till 3 200 kr
ANNONS

Från Buildor

AL-KO Topphandsåg BKS 2625 TSB

2 496 kr
Proshop Logotyp
4,6
  • 3002
  • 3003
  • 3009
Erbjuder hemleverans
Annons

AL-KO

fr.3 200 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på AL-KO BKS 2625 TSB är 2 344 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 7 jämförda butiker.

Detta är en lättviktig motorsåg från AL-KO med en vikt på 3,2 kg och ett kortare svärd på 25 cm passande för t.ex.kvistning.

  • Drivs med bensin
  • Effekt på 900W
  • Cylindervolym på 25,4 cm³
  • Svärdslängd på 25 cm
  • Bränsletank på 0.2 liter

När du planerar på att införskaffa en motorsåg kan motorns effekt vara bra att titta på. Det avgör hur pass fort och lätt det går att utföra arbetet. Träslag samt tjocklek påverkar hur pass kraftfull motorsåg du bör ha. Detta är en nätt motorsåg med effekt på 900W, vilket passar bra för trädbeskärning och lättare vedsågning.

Vikten på motorsågar varierar stort och påverkar hur länge du orkar såga. Titta gärna efter en vikt som passar dig. Vikten för den här modellen ligger på 3,2 kg, vilket gör den lätthanterlig.

Sammanfattningsvis finns det många bra egenskaper hos BKS 2625 TSB. Om vi jämför snittpriser för alla motorsågar så har den här modellen ett pris som ligger under snittpriset, vilket kanske passar dig med en budget. För tillfället är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 2344 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig.

Jämför alla AL-KO Motorsåg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.