1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Häcksaxar
Einhell GC-EH 5747
Einhell Logotyp

Einhell GC-EH 5747

En elektrisk häcksax som denna är lätt att använda och gör arbetet flexibelt. Modellen har en effekt på 570W. Svärdslängden för den här modellen är 53 cm.Läs mer

Jämför pris från 529 kr till 995 kr
·

Placering 200 i Häcksaxar

ANNONS

Från vidaXL SE

Einhell Elektrisk häcksax GC-EH 5747 570 W 3403742

854 kr
jem & fix Logotyp
2,7
  • 3002
  • 3003
Erbjuder hemleverans

Checkfrank

fr.573 kr
Annons

Järnia

fr.649 kr
Annons
Illustration

För dyrt? Få ett meddelande så fort priset på produkten går ned.

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Einhell GC-EH 5747 är 529 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 11 jämförda butiker.

Här har du en lättare häcksax från Einhell med en vikt på 2,8 kg och 53 cm svärdlängd passande för när du ska kapa träd med större omkrets. Häcksaxen förvarar du bäst i förråd eller garage då väder och vind kan utsätta den för slitage.

  • Eldriven
  • Motor på 570W
  • 230,0V batteri
  • 53 cm långt blad
  • Lättviktig

När du planerar på att införskaffa en häcksax kan det vara en bra idé att titta på hur stark motorn är. Arbetet går fortare och lättare med mer kraftfulla häcksaxar. Är det tjockare stammar eller hårdare träslag kan det krävas en starkare motor. Detta är en nätt häcksax med en effekt på 570W, vilket passar bra för trimning av mindre häckar.

Olika längder på svärdet kan vara fördelaktiga beroende på om du önskar mer räckvidd eller om du snarare ska utföra med detaljerad klippning. Den här modellen har mellanlångt 53 cm långt svärd.

Som du förstår så är GC-EH 5747 ett verktyg med många praktiska egenskaper. Priset för den här modellen är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den till ett bra köp. I kategorin häcksaxar är det här i dagsläget en topprankad modell på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 529 kr.

Jämför alla Einhell Häcksax

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.