1. Trädgård & Utemiljö
 2. Trädgårdsmaskiner
 3. Häcksaxar
Wolf-Garten HSE 45 V

Wolf-Garten HSE 45 V

En eldriven häcksax som denna är lätt att använda och gör arbetet flexibelt. Effekten för häcksaxen ligger på 600W. Häcksaxens svärd har en normallängd 45 cm.Läs mer

Jämför pris från 1 195 kr till 2 450 kr
ANNONS

Från Robotexpert

Wolf Garten elektrisk Häcksax HSE 45 V

1 195 kr
Robotexpert Logotyp
 • 3001
 • 3002
 • 3003
 • 3004

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Wolf-Garten HSE 45 V är 1 195 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

Här har du en lättare häcksax från Wolf-Garten med en vikt på 3,8 kg och extra långt svärd på 45 cm, perfekt för tjockare stammar och grenar. Ljudnivån för den här häcksaxen ligger på 98 dB. Häcksaxen förvarar du bäst i förråd eller garage då väder och vind kan utsätta den för slitage.

 • Sladdriven
 • Motor på 600W
 • 230,0V batteri
 • 45 cm svärdsklinga
 • 98 dB ljudnivå

Vill du införskaffa en häcksax kan motorns effekt vara bra att kika på. Styrkan avgör hur pass lätt och snabbt det går att såga. Rejäla häckar med grova stammar och hårdare träslag kräver mer kraftfulla modeller. Detta är en nätt häcksax med en effekt på 600W, vilket passar bra för trimning av mindre häckar.

Olika längder på svärdet kan vara fördelaktiga beroende på om du önskar mer räckvidd eller om du snarare ska utföra med detaljerad klippning. Svärdslängden på den här modellen är i mellanklassen på 45 cm.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med HSE 45 V. I vår prisjämförelse kan du se vilka olika priser som finns hos butikerna och just nu kostar HSE 45 V 1195 kr. Om vi jämför snittpriser för alla häcksaxar så har den här modellen ett pris som ligger under genomsnittet, vilket kanske passar dig med en budget.

Jämför alla Wolf-Garten Häcksax

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.