1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Motorsågar
Skil 0540 CA

Skil 0540 CA

En motorsåg som drivs på batteri är ofta tystgående jämfört de bensindrivna, för en bra grannsämja. Den har ljudnivå på bara 81db, vilket gör den till en tystlåten modell. Vikten pLäs mer

Pris 2 295 kr
ANNONS

Från Bauhaus

Motorsåg Skil 0540 35Cm 35Cm 40V Utan Batteri

2 295 kr
Bauhaus Logotyp
5,0
  • 3002
  • 3003
  • 3012
Erbjuder hemleverans

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Skil 0540 CA är 2 295 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Detta är en lättviktig motorsåg från Skil med säkerhetsfunktionen kastskydd och svärdslängd på 35 cm passande för både fällning och kvistning.

  • Batteridrift
  • 40,0V batteri
  • Svärdslängd på 35 cm
  • Kastskydd

Om du funderar på att köpa en batteridriven motorsåg är det bra att titta på effekten av motorn samt vad batteriets styrka är. Styrkan avgör hur pass lätt och snabbt det går att såga. Rejäla träd med grova stammar och hårdare träslag kräver starkare sågar. Denna modell har ett starkare batteri med 40,0 volt.

Då användning av motorsågar inte är helt riskfritt så är det även bra att kika på säkerhetsfunktioner som medföljer. För ökad säkerhet är denna försedd med funktionen kastskydd så att skaderisken från exempelvis kast (kickback) reduceras.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med 0540 CA. Priset för den här modellen är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den till ett bra köp. Om du prisjämför den här maskinen på PriceRunner ser du att det lägsta priset i dagsläget är 2295 kr. Det är också en av de allra mest populära modellerna.

Jämför alla Skil Motorsåg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.