1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Motorsågar
Hecht 2416 QT

Hecht 2416 QT

Har du en lite mindre tomt passar en eldriven motorsåg med sladd bra. Svärdslängden för den här modellen är 40 cm. Motorsågen väger 5 kg.Läs mer

Pris 1 395 kr
Hemfint Logotyp
4,1
  • 3002
  • 3003

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Hecht 2416 QT är 1 395 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Detta är en eldriven motorsåg från Hecht med en vikt på 4,7 kg och 40 cm långt svärd passande för både fällning och kvistning.

  • Elektrisk motorsåg
  • Effekt på 2400W
  • 230,0V batteri
  • Svärdslängd på 40 cm
  • Vikten är 4,7 kg

När du planerar på att införskaffa en motorsåg kan det vara bra att titta på hur stark motorn är. Tjockleken samt träslag kan påverka hur pass kraftfull motorsåg du behöver. Styrkan påverkar även hur pass enkelt och snabbt det går att utföra arbetet. Den här motorsågen ligger lite i mellanklassen med en effekt på 2400W. Passar bra för småträd med påföljande vedsågning.

Vikten på motorsågar varierar stort och påverkar hur länge du orkar såga. Titta gärna efter en vikt som passar dig. Vikten för den här modellen ligger på 4,7 kg vilket är en normal vikt för en motorsåg.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med 2416 QT. För närvarande är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 1395 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Den här modellen har ett pris som är lägre än genomsnittspriset för motorsågar. Har den dessutom de funktionerna du är ute efter kanske denna är ett bra köp för dig.

Jämför alla Hecht Motorsåg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.