Uppdaterad  

Topplista: Ögonkräm

Zara Andrén

Jakten på en riktigt bra ögonkräm kan tyckas evig. Kanske är det helt enkelt dags att släppa drömmarna om en ögonkräm som helt tar bort mörka ringar (det är ju tyvärr bara en hudvårdsprodukt, ingen mirakelutövare) och istället titta efter ögonkrämer som återfuktar och vårdar det känsliga ögonområdet.

Populära ögonkrämer

Hitta en bra ögonkräm

Vi har samlat några av de bästa ögonkrämerna i en praktisk lista. Här hittar du ögonkrämer som blivit virala via TikTok och YouTube, ögonkrämer som år efter år hyllas av hudvårdsfantaster, samt några favoriter direkt från Pricerunners redaktion.

Vill du se fler ögonkrämer? Här kan du se alla ögonkrämer som finns på PriceRunner.

Filorga Time Filler Eyes Absolute Eye Correction Cream 15ml

Filorga Time-Filler Eyes Absolute Eye Correction Cream

En nästan omåttligt populär ögonkräm från Filorga för den som vill minimera intrycket av fina linjer kring ögonen. Innehåller aktiva ingredienser som bland annat hyaluronsyra, vilka ser till att återfukta huden och förbättra hudkvaliteten.

Jämför alla priser
Sunday Riley Auto Correct Brightening & Depuffing Eye Contour Cream 15ml

Sunday Riley Auto Correct Brightening & Defpuffing Eye Contour Cream

Denna härliga ögonkräm från populära märket Sunday Riley är återfuktande och helt oparfymerad. Men inte nog med det, den innehåller ett skimmer som låter ljuset reflekteras på ett sådant sätt att mörka ringar ser lite mindre mörka ut medan man bär den. Praktisk och hygienisk pumpflaska, som känns tung och lyxig i handen.

Peter Thomas Roth Instant FIRMx Eye Temporary Eye Tightener 30ml

Peter Thomas Roth Instant FirmX Eye Temporary Eye Tightener

En ögonkräm som blivit känd på TikTok och YouTube och därmed sålt slut nästan precis överallt. Enligt sociala medier, trollar denna kräm bort fina linjer och lyfter området kring ögonen för stunden. Klart att många är sugna att testa. Finns den inte i lager just nu – testa att sätta en bevakning på den som medlem på PriceRunner, för att få ett meddelande om när den finns åter i butik.

Clinique All About Eyes Serum De-Puffing Eye Massage 15ml

Clinique All About Eyes Serum De-Puffing Eye Massage

Har du påsar under ögonen som känns svulla och trötta, kommer du antagligen uppskatta denna ögonkräm i roll-on form. Kulan i metall är ljuvligt svalkande och gör att hela området kring ögonen känns lite piggare. Praktisk förpackning där man inte behöver kladda med sina fingrar.

Ole Henriksen Wrinkle Blur Bakuchiol Eye Gel Creme 18ml

Ole Henriksen Wrinkle Blur Bakuchiol Eye Gel Creme

Enbart utseendet på denna ögonkräm från Ole Henriksen gör oss sugna på ett köp. Att den dessutom i recensioner har beskrivits som effektiv mot påsar och puffighet kring ögonen gör oss inte mindre sugna. Detta är en blandning av gel och kräm som innehåller bakuchiol, som är ett alternativ till retinol.

Kiehl's Since 1851 Avocado Eye Cream 14ml

Kiehl's Creamy Eye Treatment with Avocado

Denna milt gröna ögonkräm är en riktig storfavorit på PriceRunner-redaktionen och vår skönhetsredaktör har svurit vid den ända sedan 2007. Detta är nämligen en ögonkräm som agerar som en riktig liten fuktbomb. Den är underbart svalkande på huden och eliminerar alla tecken på torr hud i det känsliga ögonområdet.

Kommentera

Håll dig till ämnet, håll en god ton och visa respekt för andra. Vi tar bort inlägg som vi bedömer olämpliga.

  • Bäst i test
  • Rea
  • Guider
  • Om oss