1. Start
  2. Guider

Uppdaterad  

Fina sängkläder och påslakanset för barn

Sara Assadi

Letar du efter ett mysigt bäddset för barn? Vi har tagit fram tips på sängkläder som passar till både barnvagn, spjälsäng och juniorsäng. De är gjorda i sköna material som både är fina att se på och gosiga att bäddas ned i.

Vill du ha sängkläder till hela familjen? Vi har även listat fina och sköna påslakanset för vuxna.

Rätt Start Påslakanset Elefant för Vagn & Vagga 70x80cm

Rätt Start bäddset

Rätt Starts sängkläder för nyfödda är gjorda av 100 % bomull som är öko-texcertifierad. Det innebär att bomullen testats för att säkerställa att inga giftiga ämnen eller allergener finns i tyget. Påslakanet är 70 x 80 centimeter.

Jämför alla priser
Pippi Långstrump Villekulla Bäddset 150x210cm

Pippi Långstrump bäddset

Detta färgglada bäddset i bomull har ett mönster med omtyckta figurer från Pippis värld. Påslakanet mäter 150 x 210 centimeter.

Ng Baby Sängkappa Volang 60x120cm

Ng Baby sängkappa

En sängkappa skapar en mysig och ombonad känsla i barnrummet. Den här är tillverkad i linne och tyget under madrassen i bomullssatin. En volang löper runt sängen. Sängkappan tvättas i 40 grader och är 120 x 60 centimeter.

Klippan Yllefabrik Little Bear Filt Brun, Grön, Blå, Rosa (90x70cm)

Klippan Yllefabrik Little Bear filt

Little Bear är en varm filt i jacquardvävd bomull med djur på. Bomullen är ekologisk och filten är lika fin på både fram- och baksidan. Finns även i grönt och rosa. 70 x 90 centimeter.

Done By Deer Dreamy Dots Bedlinen Junior 100x140cm

Dreamy Dots bäddset

Dreamy Dots är ett bäddset till juniorsäng. Påslakanet har tryck av en elefant och en giraff som sover – och förhoppningsvis inspirerar din bebis att göra samma sak. 70 x 100 centimeter.

  • Bäst i test
  • Rea
  • Guider
  • Om oss