Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Oakley Sport Solglasögon

100+ produkter
Sortera efter popularitet
Namn
Pris
Omdöme
Butiker
Popularitet

Relaterat hos våra butiker

Oakley Urban Warrior Mercenary (Prizm Road)

Oakley Urban Warrior Mercenary (Prizm Road)

Oakley Mercenary är uppgraderade sportsglasögon med en utformning och elegans som sticker ut. Oakley Mercenary är tillverkade i en nätt, slank design med dubbel näsbrygga och avrundade linser, som blivit förknippade med Oakley's innovativa lins-teknologi. KORT OCH GOTT OM OAKLEY MERCENARY Stilren och nätt design Sportglasögon till: löpning och vardagsbruk Stora avrundade linser Extra bra sikt Dubbel näsbrygga Unisex: Ja Lins: PRIZM ROAD Gummibelagda skalmar OAKLEY MERCENARY Med Oakley Mercenary har du stilrena och moderna sport-solglasögon till löpning och vardagsbruk. Glasögonen sticker ut med markanta linjer och en dubbel näsbrygga, och inte minst för att de är otroligt bekväma. De stora avrundade linserna förbättrar din sikt. De lätta bågarna i robust O MATTER-material ger en lätt och hållbar struktur, som är anpassad för att kunna användas till sport och fritid. OAKLEY PRIZM TEKNOLOGI PRIZM är Oakleys nya banbrytande serie av linser, som är specifika för sport, och är skapade för att förbättra kontrasten i olika omgivningar. PRIZM teknologin gör inte bara omgivningarna mörkare, som vanliga solglasögon, utan de låter våglängder av ljus och färger, som behövs för att skapa kontraster, komma igenom. Dessutom ger PRIZM teknologin 100% UVA/UVB/UVC skydd. PRIZM ROAD LINS PRIZM road linsen är konstruerad till landsvägarna, där det är viktigt att kunna se alla konturer på vägen. Linsen är den perfekta linsen till cykel- eller löpturen i solsken i öppna landskap, men även vid medium ljusförhållande t.ex. lätt molnighet. PRIZM road linsen förmår dessutom att göra mörkare ljusförhållanden ljusare, t.ex. när det är lite molnigt. LÄS VÅR ARTIKEL OM OAKLEYS SOLGLASÖGON, LINSER OCH TEKNOLOGIER HÄR.

1 383 kr

Fri frakt

Löparshop
Oakley EVZero Path PolWht W/Prizm Snow

Oakley EVZero Path PolWht W/Prizm Snow

Oakley EVZero Path Polished White w/Prizm Snow EVZero är Oakley lättaste serie och vi tror att det är den lättaste modellen på marknaden med sina 22g. Prizm Snow ger dig skarpa kontraster i ljusa förhållanden och är perfekt för längdskidåkning. EgenskaperPRIZM™ är Oakleys revolutionerande lins som ger dig hela bilden för en specifik sport och omgivningThree-Point Fit håller linsen på rätt ställe utan att obekväma tryckpunkterUnobtainium®, näskuddar och nedre delarna av skalmarna är tillverkade med Unobtanium som håller solglasögonen på plats, även när du svettasPlutonite® Lenses ger dig maximal UV Protection, filtrerar bort 100% av allt UVA, UVB, UVC och "blue light" upp till 400nmO Matter™, material i bågen som är både lätt och stryktåligtIngår i produkten: Oakley EVZero Path PolWht W/Prizm SnowMicrobagSport Soft Vault Case - glasögonfodralNosepad Samtliga Oakleys linser ger 100% skydd mot skadlig UVA-, UVB- och UVC-strålning.

1 999 kr

Fri frakt

Pölder Sport
Oakley Radar Ev Splatter Poseidon 24k iridium Uni

Oakley Radar Ev Splatter Poseidon 24k iridium Uni

Uncompromised clarity for razor shap focus - Oakley Radar Ev A new milestone in the heritage of performance, Radar® EV takes breakthroughs of a revolutionary design even further with a taller lens that extends the upper field of view. From the comfort and protection of the O Matter® frame to the grip of its Unobtanium® components, this premium design builds on the legacy of Radar innovation and style. FeaturesContouring at the bottom makes Radar EV Path a good choice if performance-sized lenses sometimes touch your cheeksThe lens shape enhances performance by extending the upper field of viewEngineered for maximized airflow for optimal ventilation to keep you coolUnobtanium® earsocks and nosepads keep glasses in place, increasing grip despite perspirationPrizm™ lenses enhance color, contrast, and detail for an optimized experiencePlutonite® lens material offers top UV Protection filtering 100% of all UVA, UVB up to 400nm and some of harmful blue lightSwitchlock™ interchangeable lenses let you change lenses in seconds to optimize vision in any sport environmentO-Matter™ stress-resistant frame material is both lightweight and durable for all-day comfort and protection

1 839 kr

Fri frakt

Blue Tomato
Oakley Urban Warrior Mercenary (Prizm Sapphire Polarized)

Oakley Urban Warrior Mercenary (Prizm Sapphire Polarized)

Oakley Mercenary är uppgraderade sportsglasögon med en utformning och elegans som sticker ut. Oakley Mercenary är tillverkade i en nätt, slank design med dubbel näsbrygga och avrundade linser, som blivit förknippade med Oakley's innovativa lins-teknologi. KORT OCH GOTT OM OAKLEY MERCENARY Stilren och nätt design Sportglasögon till: löpning och vardagsbruk Stora avrundade linser Extra bra sikt Dubbel näsbrygga Unisex: Ja Lins: PRIZM ROAD Gummibelagda skalmar OAKLEY MERCENARY Med Oakley Mercenary har du stilrena och moderna sport-solglasögon till löpning och vardagsbruk. Glasögonen sticker ut med markanta linjer och en dubbel näsbrygga, och inte minst för att de är otroligt bekväma. De stora avrundade linserna förbättrar din sikt. De lätta bågarna i robust O MATTER-material ger en lätt och hållbar struktur, som är anpassad för att kunna användas till sport och fritid. OAKLEY PRIZM TEKNOLOGI PRIZM är Oakleys nya banbrytande serie av linser, som är specifika för sport, och är skapade för att förbättra kontrasten i olika omgivningar. PRIZM teknologin gör inte bara omgivningarna mörkare, som vanliga solglasögon, utan de låter våglängder av ljus och färger, som behövs för att skapa kontraster, komma igenom. Dessutom ger PRIZM teknologin 100% UVA/UVB/UVC skydd. PRIZM SAPPHIRE POLARIZED LINS PRIZM Sapphire linsen är en allround lins, som passar perfekt till ljusa förhållanden, när solen skiner igenom. Med PRIZM Sapphire linsen förstärks kontraster i omgivningarna, och det är den perfekta linsen till landsvägslöpning eller varierad löpning i ljusa förhållande. PRIZM Sapphire linsen hjälper också till med att förstärka kontraster när det är molnigt, men är primärt till för soliga förhållanden. Linsen är polariserande, vilket motverkar att du blir bländad från blanka och horisontella ytor som t.ex. vatten, snö och våta vägar. En polariserande lins är den perfekta linsen till löpning, där det kan var reflektioner. LÄS VÅR ARTIKEL OM OAKLEYS SOLGLASÖGON, LINSER OCH TEKNOLOGIER...

1 773 kr

Fri frakt

Löparshop
Oakley Urban Warrior Mercenary (Prizm Gray)

Oakley Urban Warrior Mercenary (Prizm Gray)

Oakley Mercenary är uppgraderade sportsglasögon med en utformning och elegans som sticker ut. Oakley Mercenary är tillverkade i en nätt, slank design med dubbel näsbrygga och avrundade linser, som blivit förknippade med Oakley's innovativa lins-teknologi. KORT OCH GOTT OM OAKLEY MERCENARY Stilren och nätt design Sportglasögon till: löpning och vardagsbruk Stora avrundade linser Extra bra sikt Dubbel näsbrygga Unisex: Ja Lins: PRIZM GREY Gummibelagda skalmar OAKLEY MERCENARY Med Oakley Mercenary har du stilrena och moderna sport-solglasögon till löpning och vardagsbruk. Glasögonen sticker ut med markanta linjer och en dubbel näsbrygga, och inte minst för att de är otroligt bekväma. De stora avrundade linserna förbättrar din sikt. De lätta bågarna i robust O MATTER-material ger en lätt och hållbar struktur, som är anpassad för att kunna användas till sport och fritid. OAKLEY PRIZM TEKNOLOGI PRIZM är Oakleys nya banbrytande serie av linser, som är specifika för sport, och är skapade för att förbättra kontrasten i olika omgivningar. PRIZM teknologin gör inte bara omgivningarna mörkare, som vanliga solglasögon, utan de låter våglängder av ljus och färger, som behövs för att skapa kontraster, komma igenom. Dessutom ger PRIZM teknologin 100% UVA/UVB/UVC skydd. PRIZM GREY LINS PRIZM GREY linsen är den ideala vardagslinsen. Linsen skapar utmärkta kontraster och skuggor, och skapar ett behagligt ljus oavsett väderförhållande. PRIZM GREY linsen är perfekt till alla slags väder, och betecknas som en allround lins. LÄS VÅR ARTIKEL OM OAKLEYS SOLGLASÖGON, LINSER OCH TEKNOLOGIER HÄR.

1 272 kr

Fri frakt

Löparshop
Logga in

Bli medlem gratis