Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
  1. Sport - Polariserande Solglasögon

Sport - Polariserande Solglasögon

80 produkter
Sortera efter popularitet
Namn
Pris
Omdöme
Butiker
Popularitet

1

Relaterat hos våra butiker

Sport Gold Pro, Sunread

Sport Gold Pro, Sunread

Sportglasögon från svenska varumärket Sunread. Sunread Sport Gold Pro är perfakta för dig som lever aktivt! Notera att originallinsen har en mörkbrun filterfärg och inte guldspegel likt produktbilden antyder. Bågen är tillverkad i kvalitetsmaterialet grilamid (TR90) vilket gör bågen ultralätt och samtidigt tålig/slitstark. Näsbygeln och skalmändarna har gummerade partier som gör att sportglasögonen inte skaver och sitter på plats även vid svettiga förhållanden. Linsen kommer med linsfilterfärgen brun med guldspegeleffekt. Brun färg ger både kontrastförstärkning och har en behaglig varm ton avseende färgbalansen. Den är polariserande och gör att glasenfiltrerar bort ljus i det horisontella planet vilket minskar störande reflexer, du ser ned i vattnet och vilar också dina ögon. Modellen passar också utmärkt för allehanda sporter/aktiviteter eftersom linsen både är kontrasthöjande och förbättrar konturerna. Linsen är 2 mm tjock,tillverkad i det okrossbara plastmaterialet polykarbonat och har100% UV-skydd. Den är optiskt korrigerad vilket innebär att linsen inte har något brytningsfel ochman förlorar därför inte någon exakthet i sin syn. Linsen har en vattenavstötande behandling (Super Hydrophobic surface) som effektivt gör att vattendropparna enklare rinner av istället för att fastna på glasen samt antireflex på insidan av linsen som motverkar störande reflexer/ljus som kan tränga in från sidan eller bakifrån. Alla modeller från Sunread är också godkända som skyddsglasögon enligt Europeisk och Amerikansk standard (EN 166 F/ANSI Z87.1+) OBS! Modellen Sunread Sport Gold Pro finns även med läsruta i olika styrkor s.k bifokala glasögon. För att komma till denna modell klicka här . Vill du även köpa till en Sunread Sport extrabåge i en annan färg finns de olika alternativen här . Medföljer hård väska, mikrofiberpåse, putsduk och nackband.

1 197 kr
1 246 krinkl. frakt
Sportbrillor.se
Sport Golf, Sunread

Sport Golf, Sunread

Sportglasögon från svenska varumärket Sunread. Bågen är tillverkad i kvalitetsmaterialet grilamid (TR90) vilket gör bågen ultralätt och samtidigt tålig/slitstark. Näsbygeln och skalmändarna har gummerade partier som gör att sportglasögonen inte skaver och sitter på plats även vid svettiga förhållanden. Sunread Sport Golf kommer med linsfilterfärgen svagt gul/grön som ger både kontrastförstärkning och skarpare konturer som är bra för både avståndsbedömning och spel runt greenerna. Du ser också golfbollen bättre oavsett ljusförhållanden. Linsen är polariserande och gör att glasenfiltrerar bort ljus i det horisontella planet vilket minskar störande reflexer och vilar därför dina ögon. Linsen är 2 mm tjock,tillverkad i det okrossbara plastmaterialet polykarbonat och har100% UV-skydd. Den är optiskt korrigerad vilket innebär att linsen inte har något brytningsfel ochman förlorar därför inte någon exakthet i sin syn. Viktigt för precisionssporter som t.ex. golf och skytte för att kunna fokusera på bollen respektive målet. Alla modeller från Sunread är också godkända som skyddsglasögon enligt Europeisk och Amerikansk standard (EN 166 F/ANSI Z87.1+) OBS! Modellen Sunread Sport Golffinns även med läsruta i olika styrkor s.k bifokala glasögon. Perfekt för dig som har svårt att läsa scorekort, golfklockan eller mobilens display. För att komma till denna modell klicka här . Vill du även köpa till en Sunread Sport extrabåge i en annan färg finns de olika alternativen här . Medföljer hård väska, mikrofiberpåse, putsduk och nackband.

849 kr
898 krinkl. frakt
Sportbrillor.se
Sport Tour Spare Lens, Sunread

Sport Tour Spare Lens, Sunread

Extralins från svenska Sunread. Sunread Sport Tourlinsen är en utmärkt allroundlins som kommer med linsfilterfärgen svagt gul med kontrastförstärkning. Något mörkare med mindre ljusinsläpp jämfört med vanliga gula linsfilterfärger som gör att denger ett behagligt ljus i de flesta ljusförhållanden. Linsen är polariserande och gör att glasenfiltrerar bort ljus i det horisontella planet vilket minskar störande reflexer och vilar därför dina ögon. Linsen är 2 mm tjock,tillverkad i det okrossbara plastmaterialet polykarbonat och har100% UV-skydd. Den är optiskt korrigerad vilket innebär att linsen inte har något brytningsfel ochman förlorar därför inte någon exakthet i sin syn. Viktigt för precisionssporter som t.ex. golf och skytte för att kunna fokusera på bollen respektive målet. Extralinserna från Sunread går att beställa både med eller utan lässtyrka. Linserna levereras parvis och i enmjuk "hållare" som man fäster med hjälp av kardborrband på insidan av väskan som ingår när man köper Sunreads sportglasögon.

699 kr
748 krinkl. frakt
Sportbrillor.se
Sport Pro, Sunread

Sport Pro, Sunread

Sportglasögon från svenska varumärket Sunread. Bågen är tillverkad i kvalitetsmaterialet grilamid (TR90) vilket gör bågen ultralätt och samtidigt tålig/slitstark. Näsbygeln och skalmändarna har gummerade partier som gör att sportglasögonen inte skaver och sitter på plats även vid svettiga förhållanden. Sunread Sport Pro kommer med linsfilterfärgen grå som ger en neutral färgåtergivning och utan kontrastförstärkande egenskaper. Bra framförallt för ljusa och soliga väderförhållanden. Linsen är också polariserande som gör att glasenfiltrerar bort ljus i det horisontella planet vilket minskar störande reflexer och vilar därför dina ögon. Linsen är 2 mm tjock,tillverkad i det okrossbara plastmaterialet polykarbonat och har100% UV-skydd. Linsen har också ett "Blue Ray filter" som tar bort delar av det blå ljuset i början av det synliga ljuset (benämns som det "farliga" blå ljuset). Blått ljus finns i solens strålar och ligger precis efter det ultravioletta ljuset och kan orsaka sömnproblem och andra negativa effekter vid långvarig exponering. Glasen är antireflexbehandlade på insidan som motverkar störande reflexer/ljus som kan tränga in från sidan eller bakifrån. Linsen är även optiskt korrigerad vilket innebär att linsen inte har något brytningsfel ochman förlorar därför inte någon exakthet i sin syn. Viktigt för precisionssporter som t.ex. skytte, tennis, innebandy och orientering. Alla modeller från Sunread är också godkända som skyddsglasögon enligt Europeisk och Amerikansk standard (EN 166 F/ANSI Z87.1+) OBS! Modellen Sunread Sport Pro finns även med läsruta i olika styrkor s.k bifokala glasögon. Perfekt för dig som har svårt att läsa kartor, scorecort, gps-klocka eller mobilens display. För att komma till denna modell klicka här . Vill du även köpa till en Sunread Sport extrabåge i en annan färg finns de olika alternativen här . Medföljer hård väska, mikrofiberpåse, putsduk och nackband.

1 197 kr
1 246 krinkl. frakt
Sportbrillor.se
Sport Lake Bifokal Läsruta, Sunread

Sport Lake Bifokal Läsruta, Sunread

Sportglasögon från svenska varumärket Sunread. Modellen Sunread Sport Lake Bifokal har en extra läsruta som gör dem perfekta fördig som har behov av läsglasögon. Läs din GPS-klocka, mobilen eller med fördel som värdefull hjälp när man ska byta fluga. Lässtyrkan finns att välja i styrka från +1,5 till +3,0 och läsrutan är14 mm hög. De bifokala linserna (läsrutan) har en skarp övergång vilket gör att hjärnans syncentra enkelt vänjer/anpassar sig vid övergången till läsdelen. Sunread Sport Lake är specialanpassad för dig som gillar sportfiske! Linsen är injicerad med kopparoxid för att optimera sikten i vattnet. Linsens filterfärg ger ett behagligt varmt ljus vid många timmars användning. Bågen är tillverkad i kvalitetsmaterialet grilamid (TR90) vilket gör bågen ultralätt och samtidigt tålig/slitstark. Näsbygeln och skalmändarna har gummerade partier som gör att sportglasögonen inte skaver och sitter på plats även vid svettiga förhållanden. Linsen kommer med linsfilterfärgen koppar som ger både kontrastförstärkning och skarpare konturer. Den är polariserande och gör att glasenfiltrerar bort ljus i det horisontella planet vilket minskar störande reflexer, du ser ned i vattnet och vilar också dina ögon. Modellen passar också utmärkt för allehanda sporter/aktiviteter eftersom linsen både är kontrasthöjande och förbättrar konturerna. Linsen är 2 mm tjock,tillverkad i det okrossbara plastmaterialet polykarbonat och har100% UV-skydd. Den är optiskt korrigerad vilket innebär att linsen inte har något brytningsfel ochman förlorar därför inte någon exakthet i sin syn. Alla modeller från Sunread är också godkända som skyddsglasögon enligt Europeisk och Amerikansk standard (EN 166 F/ANSI Z87.1+) OBS! Modellen Sunread Sport Lake finns även utan läsruta. För att komma till denna modell klicka här . Vill du även köpa till en Sunread Sport extrabåge i en annan färg finns de olika alternativen här . Medföljer hård väska, mikrofiberpåse, putsduk och nackband.

849 kr
898 krinkl. frakt
Sportbrillor.se
Sport Spare Lens, Sunread

Sport Spare Lens, Sunread

Extralins från svenska Sunread. Sport Pro har en rökfärgad nyans med linsfilterfärg grå som ger en neutral färgåtergivning och utan kontrastförstärkande egenskaper. Bra framförallt för ljusa och soliga väderförhållanden. Linsen är också polariserande som gör att glasenfiltrerar bort ljus i det horisontella planet vilket minskar störande reflexer och vilar därför dina ögon. Linsen är 2 mm tjock,tillverkad i det okrossbara plastmaterialet polykarbonat och har100% UV-skydd. Linsen är även optiskt korrigerad vilket innebär att linsen inte har något brytningsfel ochman förlorar därför inte någon exakthet i sin syn. Viktigt för precisionssporter som t.ex. skytte, tennis, innebandy och orientering. Extralinserna från Sunread går att beställa både med eller utan lässtyrka. Linserna levereras parvis och i enmjuk "hållare" som man fäster med hjälp av kardborrband på insidan av väskan som ingår när man köper Sunreads sportglasögon.

699 kr
748 krinkl. frakt
Sportbrillor.se
Sport Lake Spare Lens, Sunread

Sport Lake Spare Lens, Sunread

Extralins från svenska Sunread. Sunread Sport Lakelinsen kommer med linsfilterfärgen koppar som ger både kontrastförstärkning och skarpare konturer. Den är polariserande och gör att glasenfiltrerar bort ljus i det horisontella planet vilket minskar störande reflexer, du ser ned i vattnet och vilar också dina ögon. Modellen passar också utmärkt för allehanda sporter/aktiviteter eftersom linsen både är kontrasthöjande och förbättrar konturerna. Linsen är 2 mm tjock,tillverkad i det okrossbara plastmaterialet polykarbonat och har100% UV-skydd. Den är optiskt korrigerad vilket innebär att linsen inte har något brytningsfel ochman förlorar därför inte någon exakthet i sin syn. Extralinserna från Sunread går att beställa både med eller utan lässtyrka. Linserna levereras parvis och i enmjuk "hållare" som man fäster med hjälp av kardborrband på insidan av väskan som ingår när man köper Sunreads sportglasögon.

699 kr
748 krinkl. frakt
Sportbrillor.se
Sport Gold Pro Bifokal Läsruta, Sunread

Sport Gold Pro Bifokal Läsruta, Sunread

Sportglasögon från svenska varumärket Sunread. Sunread Sport Gold Pro är perfakta för dig som lever aktivt! Bågen är tillverkad i kvalitetsmaterialet grilamid (TR90) vilket gör bågen ultralätt och samtidigt tålig/slitstark. Näsbygeln och skalmändarna har gummerade partier som gör att sportglasögonen inte skaver och sitter på plats även vid svettiga förhållanden. Linsen kommer med linsfilterfärgen brun med guldspegeleffekt. Brun färg ger både kontrastförstärkning och har en behaglig varm ton avseende färgbalansen. Den är polariserande och gör att glasenfiltrerar bort ljus i det horisontella planet vilket minskar störande reflexer, du ser ned i vattnet och vilar också dina ögon. Modellen passar också utmärkt för allehanda sporter/aktiviteter eftersom linsen både är kontrasthöjande och förbättrar konturerna. Linsen är 2 mm tjock,tillverkad i det okrossbara plastmaterialet polykarbonat och har100% UV-skydd. Den är optiskt korrigerad vilket innebär att linsen inte har något brytningsfel ochman förlorar därför inte någon exakthet i sin syn. Linsen har en vattenavstötande behandling (Super Hydrophobic surface) som effektivt gör att vattendropparna enklare rinner av istället för att fastna på glasen samt antireflex på insidan av linsen som motverkar störande reflexer/ljus som kan tränga in från sidan eller bakifrån. Alla modeller från Sunread är också godkända som skyddsglasögon enligt Europeisk och Amerikansk standard (EN 166 F/ANSI Z87.1+) OBS! Modellen Sunread Sport Gold Pro finns även utan läsrutan. För att komma till denna modell klicka här . Vill du även köpa till en Sunread Sport extrabåge i en annan färg finns de olika alternativen här . Medföljer hård väska, mikrofiberpåse, putsduk och nackband.

1 197 kr
1 246 krinkl. frakt
Sportbrillor.se
Logga in

Bli medlem gratis