• Rea
 • Guider
 • Om oss
 1. Start
 2. Skönhet & Hälsa
 3. Kroppsvård & Hygien
 4. Hårprodukter
 5. Hårinpackningar
 6. Kérastase Hårinpackningar

Kérastase Hårinpackningar

Filtrera
 • Hårprodukter
 • Schampon
 • Balsam
 • Håroljor
 • Hårinpackningar
 • Värmeskydd
 • Hårfärger & Färgbehandlingar
Specifikationer
Hållbarhetsinformation
Mått

77 produkter

Kérastase Hårinpackningar Kérastase Nutritive Masquintense Riche 200ml

Kérastase Nutritive Masquintense Riche 200ml

Hårinpackning, Mjukgörande, Återfuktande, Vårdande, Glans, Stärkande, Regenererande, Protein

437 kr
eleven
NordicFeel
i 27 butiker

Tre tips när du ska köpa hårinpackning

Har du torrt, färgat, statiskt hår? Lugn, det finns en inpackning för dig (och för alla andra). De vanligaste hårproblemen brukar vara:

 • Torrt hår: Det kanske inte kommer som någon överraskning att ett hår som är torrt behöver fukt. Ett torrt hår känns risigt och trasslar lätt ihop sig, vilket brukar leda till tovor och en del långdragna sessioner med borsten. Satsa på inpackningar som är fuktgivande och reparerande.

 • Fett hår: Om håret är fett, är det inte omöjligt att du tvättar det för ofta. Då reagerar hårbotten med att producera mer talg, vilket gör att håret snabbt känns tungt och smutsigt. Testa en inpackning som är lugnande för hårbotten. Hårinpackningar med lera, kan också hjälpa.

 • Färgat hår: Hår som behandlas med kemiska färger, blir också ofta torrt och lite slitet. Återfuktande hårmasker är därför alltid ett bra alternativ. Du kan också köpa färgbomber – det är hårinpackningar med pigment, som stärker upp hårfärgningen. Är du blonderat och vill säkra kalla toner i håret, är en silverinpackning ett bra val.

Hårinpackningar ska lämnas i håret i allt mellan 30 sekunder upp till 20 minuter. Läs igenom instruktionerna innan du köper. Om du är en person som inte har tålamod att vänta i 20 minuter medan inpackningen verkar, köp en med kortare verkningstid. Annars kommer du inte använda den. Har du råkat köpa en med allt för lång verkningstid? Använd den ändå, men minska på tiden den lämnas i håret.

Flera behandlingar som tidigare varit möjliga att främst göra på salong, finns nu i hemmavarianter. Är ditt hår skadat efter många färgningar, testa en inpackning som läker hårets svavelbindningar eller en inpackning som återställer keratinkedjorna i håret. Dessa typer av inpackningar är dyrare, men ger också ett helt annat typ av resultat än vanliga inpackningar.

HÅRINPACKNING

Vanliga frågor

Det är som en ansiktsmask, men för ditt hår! Hårinpackning är alltså till för att förbättra och boosta ditt hårs hälsa. Skillnaden mellan hårinpackning och vanligt balsam är att masken oftast har mer koncentrade ingredienser, samt att den ska verka i håret mycket längre. Alltifrån 20 minuter till flera timmar.

Förutom strukturen på ditt hår beror det också på vilket problem du försöker lösa. Det finns inpackning för alla typer av problem: krusigt hår, torr hårbotten, kluvna toppar, torrt hår, brist på glans etcetera. Därför är det bäst att du identifierar vilka behov du har innan du bestämmer dig för vilken hårinpackning du ska prova.

Även om det nödvändigtvis inte är dåligt att använda inpackning varje dag, så är det både onödigt och dyrt. Det genomsnittliga håret mår bra av hårinpackning en gång i veckan. Om du inte har använt det regelbundet och verkligen vill boosta ditt slitna och ledsna hår, då kan du använda inpackning 2-3 gånger i veckan ett tag för att återställa hårhälsan.

Annons