1. Start
  2. Hem & Hushåll
  3. Kök
  4. Kökstillbehör
  5. Köksutrustning
  6. Skärbrädor
  7. Hendi Skärbrädor

Hendi Skärbrädor

Filtrera
  • Kökstillbehör
  • Köksutrustning
  • Kryddkvarnar
  • Skärbrädor
  • Ugnsformar
  • Sifoner
  • Diskställ
  • Kökstimers
Specifikationer
Mått

35 produkter

Hendi Skärbrädor Hendi - Skärbräda 53cm

Hendi - Skärbräda 53cm

Rektangulär, Trä, Brun

503 kr
Dialog Details
Amazon
i 2 butiker
Hendi Skärbrädor Hendi HACCP 260mm 12mm Tjocklek Skärbräda

Hendi HACCP 260mm 12mm Tjocklek Skärbräda

Vit

140 kr
Dialog Details
Amazon
i 2 butiker
Hendi Skärbrädor Hendi HACCP 260mm 320mm, Tjocklek Skärbräda

Hendi HACCP 260mm 320mm, Tjocklek Skärbräda

Rektangulär, Plast, Röd

140 kr
Dialog Details
Amazon
i 2 butiker
Hendi Skärbrädor Hendi HACCP 260mm 320mm, Tjocklek Skärbräda

Hendi HACCP 260mm 320mm, Tjocklek Skärbräda

Rektangulär, Plast, Gul

140 kr
Dialog Details
Amazon
i 2 butiker
Hendi Skärbrädor Hendi HACCP 260mm 320mm, Tjocklek Skärbräda

Hendi HACCP 260mm 320mm, Tjocklek Skärbräda

Plast, Grön

140 kr
Dialog Details
Amazon
i 2 butiker
Hendi Skärbrädor Hendi HACCP 13mm Tjocklek Skärbräda

Hendi HACCP 13mm Tjocklek Skärbräda

Rektangulär, Röd

155 kr
Dialog Details
Amazon
i 2 butiker
Hendi Skärbrädor Hendi HACCP Tjocklek Skärbräda

Hendi HACCP Tjocklek Skärbräda

Rektangulär, Blå

156 kr
Dialog Details
Amazon
i 2 butiker
Hendi hygienisch, HACCP, 450 Schneidebrett

Hendi hygienisch, HACCP, 450 Schneidebrett

156 kr
Dialog Details
Amazon
i 2 butiker
Hendi HACCP Tjocklek Skärbräda

Hendi HACCP Tjocklek Skärbräda

156 kr
Dialog Details
Amazon
i 2 butiker
Hendi HACCP Tjocklek Skärbräda

Hendi HACCP Tjocklek Skärbräda

Lila

161 kr
Dialog Details
Amazon
i 2 butiker

Tre tips när du ska köpa skärbräda

Du rekommenderas att ha flera olika skärbrädor. Allra bäst är det att välja olika material till olika råvaror, så att du inte blandar olika bakteriekulturer och lätt håller isär dem. Använd gärna en skärbräda i plast för fisk, kött och kyckling, och en annan för frukt, grönsaker och bröd.

Vilket material du ska välja är egentligen upp till dig.

Träbrädor är ofta ett fint redskap som gärna får stå framme. Det är dessutom ett material som är skonsamt mot knivarna, men brädan behöver oljas och gärna diskas för hand. Plast är sällan lika snyggt och när skärbrädan väl börjat repas bör du byta ut den. Fördelen med en plastskärbräda är att den är enkel att rengöra - vilket är A och O när man hanterar mat. Skärbrädor i marmor eller glas bör endast användas för uppläggning, eftersom de riskerar att förstöra dina knivar.

Många skärbrädor har funktioner som gör dem lite smidigare att använda. Här är några exempel:

  • En skåra längs kanten är toppen för att samla upp köttsaft eller vatten från grönsaker.

  • Handtag gör det lättare att flytta brädan.

  • Gummifötter undertill förhindrar att skärbrädan glider runt.

Annons
  • Bäst i test
  • Rea
  • Guider
  • Om oss