Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Ekens Ställbara sängar

13 produkter
Sortera efter popularitet

Relaterat hos våra butiker

Elegans Ställbar säng

Elegans Ställbar säng

Perfekt komfort i varje position. Elegans har allt man kan drömma om i en exklusiv ställbar säng. En imponerande elegant design och en konstruktion där varje enskild detalj är tillverkad av noggrant utvalda kvalitetsmaterial. Väljer du Elegans kan du vara säker på att du får det bästa. Innovation finner du även i den femdelade bottenplattan som ger mer exakt komfortreglering och ett extra skönt stöd för nacken. Lägger du dig i en Elegans upptäcker du direkt fördelarna med vårt mest avancerade pocketsystem. Det intelligenta systemet med 18 cm höga fjädrar ger en oslagbar ytmjukhet och följsam avlastning över hela sängens yta. Elegans finns i nio naturligt vackra färger och kan kompletteras med ett matchande tillbehörssortiment som gör det enkelt att skapa precis det sovrum du drömmer om.OBS! Bäddmadrass ingår ej.Klicka här för instruktionsvideo!

20 119 kr

Fri frakt

Dennys Home
Ekens Entré Ställbar säng

Ekens Entré Ställbar säng

Ekens Entré Ställbar Säng(Priserna avser modell Entré Ställbar exkl. bäddmadrass och huvudgavel. 4-pack svängt träben 20cm. ingår.)Redan vår ställbara säng på startnivån har en kvalitet som ger dig mycket säng för pengarna. Den har Ekens unika MLB-system och fin pocketfjädring för att ge skön avlastning och hög sovkomfort. Den stilrena konstruktionen och de tysta motorerna som Ekens har ger ett snyggt utseende och mycket god funktionalitet. Den trådlösa handkontrollen har du alltid nära till hands i den praktiska multifickan som medföljer.Produktfakta:Storlekar: 90x200, 105x200 cmFärger: Sand, Granit, KolKomfort: Medium, FastTeknisk information:Tvätt: SkumtvättÖvre stoppning: Polyeter 45 mm, 23 kgResår: Pocket, 13 cmUndrerstoppning: Polyeter 22 mm, 23 kgBotten: 4-delad bottenplatta, Träskiva 1 cmRam:Träram av gran, 12 cmSänghöjd:Ca 32 cmÖvrigt:Trådlös handkontroll Multificka 1-fack ingårGaranti:5-års garanti på motor15-års garanti på ram- och resårbrottEkens erbjuder sovmiljö med upplevelse och känsla för dig som vill ha hög kvalitet och god design. Sedan 1938 har Ekens skapat sängar med kvalitet, nytänkande och oslagbar sovkomfort. Som ett av Sveriges ledande sängvarumärken tar vi med vår senaste kollektion Ekens vidare till nya nivåer av komfort som bygger på en kombination av vår mångåriga erfarenhet, väl utvalda moderna material och vårt unika byggsätt.

9 458 kr

Fri frakt

Nilssons i Svedala
Ekens Essens Ställbar

Ekens Essens Ställbar

Tradition och innovation möts i Essens ställbar säng. Modern stilsäker skandinavisk design och kvalitetsmedvetna svenska hantverkstraditioner kombineras med pålitlig teknik i våra tysta, starka motorer som du enkelt styr med den trådlösa fjärrkontrollen. Innovation finner du även i den femdelade bottenplattan som ger mer exakt komfortreglering och ett extra skönt stöd för nacken. Essens bygger på Ekens avancerade 5-zon pocketsystem med en fantastisk följsamhet som ger dig skönt balanserad avlastning och en underbar sovkomfort.

14 385 kr

Frakt okänd

Go to bed

Hanna Vesterberg·Kategoriansvarig Sängar och Madrasser