Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Blomdahl Örhängen

200+ produkter
Sortera efter popularitet
Namn
Pris
Omdöme
Butiker
Popularitet

Relaterat hos våra butiker

Blomdahl Örhängen Puck 15‑1577‑00

Blomdahl Örhängen Puck 15‑1577‑00

HUDVÄNLIGA ÖRHÄNGEN Örhängen utvecklade i samråd med hudläkare, i ren medicinsk titan. Svart ytbeläggning som inte kommer i kontakt med huden. Storlek 8 mm. HYGIENISK FÖRPACKNING Du är den första som kommer i kontakt med ditt nya smycke från Blomdahl. Det levereras i Clean Pack, som förvarar smycket hygieniskt tills du öppnar förpackningen. Etiketten fungerar som ett sigill. TILLVERKNING I SVERIGE Blomdahl designas och tillverkas i Sverige. Det innebär att vi har full kontroll hela vägen. Från leverantörerna, via vår egen produktion samt montering och packning av de färdiga smyckena, till leveransen i butiken eller salongen. Vi kontrollerar och dokumenterar allt för att kunna garantera smycken som är snälla mot din hud. HÅLL DINA BLOMDAHL- SMYCKEN FINA LÄNGE Tänk på att hantera dina hudvänliga smycken varsamt, så håller de sig fina länge. Förvara dem gärna i sin Clean Pack, när du inte använder dem. Ta av dig dina smycken när du duschar och undvik dessutom att få smink, hårvårdsprodukter, sprit och andra kemikalier på smyckena. Rengör dina smycken regelbundet med ofärgad tvål och vatten, så behåller de sin lyster. För örhängen i ren medicinsk plast, innebär det dessutom att låsen sitter bättre. Örhängen i medicinsk plast är generellt sett tåliga, men stiften, krokarna och hängena är mjuka och behöver hanteras varsamt. Tryck ihop titanlåsens öglor något före användning, så sitter låsen bättre. Klockorochsmycken.se är auktoriserad återförsäljare av Blomdahl.

225 kr

Fri frakt

Klockor och smycken Logotyp
Blomdahl – Star Crystal örhängen, kristall

Blomdahl – Star Crystal örhängen, kristall

Söta, små stjärnformade örhängen av ren medicinsk plast och prydda med gnistrande klara Swarovski-kristaller. Mått (diameter): 6 mm Blomdahls örhängen är utvecklade i samråd med hudläkare för att passa alla som vill undvika kontaktallergi. De tillverkas i medicinskt ren plast eller titan. För att du ska vara den första som kommer i kontakt med ditt nya smycke från Blomdahl, levererar vi smycket i en så kallad Clean Pack. Förpackningen förvarar smycket hygieniskt tills du öppnar den och etiketten fungerar som ett sigill. OBS! Du kan inte returnera smycket till oss om du öppnat förpackningen.

149 kr

Fri frakt

Smyckendahls Logotyp
Blomdahl Örhängen Bezel Crystal 5 mm 15‑1524‑01

Blomdahl Örhängen Bezel Crystal 5 mm 15‑1524‑01

HUDVÄNLIGA ÖRHÄNGEN Örhängen utvecklade i samråd med hudläkare, i ren medicinsk titan med Swarovski-kristaller. Svart ytbeläggning som inte kommer i kontakt med huden. Storlek 5 mm. HYGIENISK FÖRPACKNING Du är den första som kommer i kontakt med ditt nya smycke från Blomdahl. Det levereras i Clean Pack, som förvarar smycket hygieniskt tills du öppnar förpackningen. Etiketten fungerar som ett sigill. TILLVERKNING I SVERIGE Blomdahl designas och tillverkas i Sverige. Det innebär att vi har full kontroll hela vägen. Från leverantörerna, via vår egen produktion samt montering och packning av de färdiga smyckena, till leveransen i butiken eller salongen. Vi kontrollerar och dokumenterar allt för att kunna garantera smycken som är snälla mot din hud. HÅLL DINA BLOMDAHL- SMYCKEN FINA LÄNGE Tänk på att hantera dina hudvänliga smycken varsamt, så håller de sig fina länge. Förvara dem gärna i sin Clean Pack, när du inte använder dem. Ta av dig dina smycken när du duschar och undvik dessutom att få smink, hårvårdsprodukter, sprit och andra kemikalier på smyckena. Rengör dina smycken regelbundet med ofärgad tvål och vatten, så behåller de sin lyster. För örhängen i ren medicinsk plast, innebär det dessutom att låsen sitter bättre. Örhängen i medicinsk plast är generellt sett tåliga, men stiften, krokarna och hängena är mjuka och behöver hanteras varsamt. Tryck ihop titanlåsens öglor något före användning, så sitter låsen bättre. Klockorochsmycken.se är auktoriserad återförsäljare av Blomdahl.

180 kr

Fri frakt

Klockor och smycken Logotyp
Blomdahl Örhängen Round Turquoise 15‑1248‑11

Blomdahl Örhängen Round Turquoise 15‑1248‑11

HUDVÄNLIGA ÖRHÄNGEN Örhängen utvecklade i samråd med hudläkare, i ren medicinsk titan med Swarovski-kristaller. 8 mm, ring 14 mm. HYGIENISK FÖRPACKNING Du är den första som kommer i kontakt med ditt nya smycke från Blomdahl. Det levereras i Clean Pack, som förvarar smycket hygieniskt tills du öppnar förpackningen. Etiketten fungerar som ett sigill. TILLVERKNING I SVERIGE Blomdahl designas och tillverkas i Sverige. Det innebär att vi har full kontroll hela vägen. Från leverantörerna, via vår egen produktion samt montering och packning av de färdiga smyckena, till leveransen i butiken eller salongen. Vi kontrollerar och dokumenterar allt för att kunna garantera smycken som är snälla mot din hud. HÅLL DINA BLOMDAHL- SMYCKEN FINA LÄNGE Tänk på att hantera dina hudvänliga smycken varsamt, så håller de sig fina länge. Förvara dem gärna i sin Clean Pack, när du inte använder dem. Ta av dig dina smycken när du duschar och undvik dessutom att få smink, hårvårdsprodukter, sprit och andra kemikalier på smyckena. Rengör dina smycken regelbundet med ofärgad tvål och vatten, så behåller de sin lyster. För örhängen i ren medicinsk plast, innebär det dessutom att låsen sitter bättre. Örhängen i medicinsk plast är generellt sett tåliga, men stiften, krokarna och hängena är mjuka och behöver hanteras varsamt. Tryck ihop titanlåsens öglor något före användning, så sitter låsen bättre. Klockorochsmycken.se är auktoriserad återförsäljare av Blomdahl.

180 kr

Fri frakt

Klockor och smycken Logotyp
Blomdahl Örhängen Butterfly Amethyst 15‑0190‑13

Blomdahl Örhängen Butterfly Amethyst 15‑0190‑13

HUDVÄNLIGA ÖRHÄNGEN Örhängen utvecklade i samråd med hudläkare, i ren medicinsk plast med Swarovski-kristaller. Storlek 9 mm. HYGIENISK FÖRPACKNING Du är den första som kommer i kontakt med ditt nya smycke från Blomdahl. Det levereras i Clean Pack, som förvarar smycket hygieniskt tills du öppnar förpackningen. Etiketten fungerar som ett sigill. TILLVERKNING I SVERIGE Blomdahl designas och tillverkas i Sverige. Det innebär att vi har full kontroll hela vägen. Från leverantörerna, via vår egen produktion samt montering och packning av de färdiga smyckena, till leveransen i butiken eller salongen. Vi kontrollerar och dokumenterar allt för att kunna garantera smycken som är snälla mot din hud. HÅLL DINA BLOMDAHL- SMYCKEN FINA LÄNGE Tänk på att hantera dina hudvänliga smycken varsamt, så håller de sig fina länge. Förvara dem gärna i sin Clean Pack, när du inte använder dem. Ta av dig dina smycken när du duschar och undvik dessutom att få smink, hårvårdsprodukter, sprit och andra kemikalier på smyckena. Rengör dina smycken regelbundet med ofärgad tvål och vatten, så behåller de sin lyster. För örhängen i ren medicinsk plast, innebär det dessutom att låsen sitter bättre. Örhängen i medicinsk plast är generellt sett tåliga, men stiften, krokarna och hängena är mjuka och behöver hanteras varsamt. Tryck ihop titanlåsens öglor något före användning, så sitter låsen bättre. Klockorochsmycken.se är auktoriserad återförsäljare av Blomdahl.

180 kr

Fri frakt

Klockor och smycken Logotyp
Sara ·Kategoriansvarig Smycken