Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Plånböcker

500+ produkter
Sortera efter popularitet

Relaterat hos våra butiker

Reseplånbok svart

Reseplånbok svart

Smart reseplånbok - ett effektivt resefodral för pass och biljetter Det är snart dags att visa biljetten och du börjar febrilt leta i väskan och plötsligt hittar du ingenting. Pulsen ökar och paniken är nästan ett faktum. Känner du igen dig? Då rekommenderar vi dig att investera i en reseplånbok! Det är ett resefodral med många smarta fack där du kan förvara alla viktiga resedokument som bland annat pengar, pass och biljetter. Aldrig mer kommer du behöver leta runt i väskan som en galning utan allt kommer ligga samlat på ett ställe. Reseplånböcker ger en total överblick Den är lätt att förvara var som helst, och kan också användas som plånbok, om du har tröttnat på att ha en massa olika väskor med dig. Oavsett hur du väljer att använda ditt resefodral så skapar den förutsättningar för dig att få total kontroll över dina resedokument.

109 kr
158 krinkl. frakt
Gemmas SE Logotyp
Läderplånbok med RFID-skydd

Läderplånbok med RFID-skydd

Plånbok med dolda superkrafter är ett måste för skydd mot skimning!Den stöldsäkra plånboken i svart läder med RFID-skydd förhindrar att din bankkortsinformation läcker / skimmas / scannas / avläses. Den innehar dessutom flera kortplatser för att tillgodose dina lagringsbehov av kort och annat smått och gott. Miniväskan uppfyller dina ultimata behov; den är lätt och smidig att ha med sig och har en funktionell design. Dessutom får du en lätt åtkomst och översikt för alla dina kort och framförallt skyddar plånboken från stöld! Utseende: Svart läder. Axelremsdesign som kan spännas diagonalt eller handhållas. Funktion: RFID-säker. Flera kortplatser för bla. körkort, bankkort och kreditkort. Sedelfack och 2 st myntfack med metalldragkedja för smidig användning.Storlek: 13 cm x 10 cm x 2,7 cm.Vikt: 120 g.1 st svart plånbok med RFID-skydd / stöldsäker plånbok / miniväska / axelremsväska / handväska / clutch / korthållare / card protector / skimming blocker kort. RFID-skydd innehåller en teknik som gör det omöjligt för tjuvar att stjäla din information trådlöst från dina betalkort. När någon försöker läsa av dina RFID-kort aktiveras en störsändare vilket gör din kortinformation oläsbar. Använd RFID-skydd! Ett enkelt sätt att undvika kontaktlös skimning.

279 kr
328 krinkl. frakt
24.se Logotyp
Secrid Miniwallet Matte Black & Red - Skinnplånbok

Secrid Miniwallet Matte Black & Red - Skinnplånbok

SECRID MINIWALLET MATTE BLACK &amp, RED Riktig häftig plånbok från Secrid i svart matt skinn och röda sömmar som ger ett sportigt och tufft utseende Skinn och aluminium plånbok i ett. Smart plånbok med en aluminiumhållare för upp till 6 kort samt skinn-fold-up med plats för kontanter, kort och kvitton. Korthållaren är RFID-säker mot all typ av scanning mot den nya tidens chipade kort (oyster-card, passerkort, kreditkort mm). Patenterad lösning där man snabbt och enkelt skjuter fram alla kort i snygg ordning endast genom att dra knappen åt sidan. MER INFORMATION Märke Secrid. Material Kortskyddet är tillverkat av stark och hållbar aluminium och plånboken av europeiskt läder. Mått 6,5 x 9,7 x 1,6 cm. Vikt 72 gram. Färg Matte Black &amp, Red Security RFID-säker. Tillverkad i Holland Garanti 2 års Garanti. Prisgaranti Ja

559 kr

Fri frakt

Adriatik Travelbag Logotyp
Profilbild
Sara ·Kategoriansvarig Plånböcker