Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Douchebags Datorväskor

Relaterat hos våra butiker

Douchebags The Hacker Datorväska

Douchebags The Hacker Datorväska

Beskrivning Douchebags The Hacker Datorväska går direkt in och är viktigt del av Douchebags familjen. Datorväskan kommer med hoop up systemet, så den kan sättas ihop med andra Douchebags väskor. Det är en skyddande datorväska, som är gjord i de tåliga och hållbara materialen kända från deras ryggsäckar och skidväskor. The Hacker fås i två olika storlekar. På innersidan finns, utöver till din laptop, också plats för små- och värdesaker. Dessa är indelade i mindre rum, så dina värdesaker är bra organiserade och enkla att komma till.

1 099 kr

Frakt okänd

Black Snow
Douchebags The Proper Laptop Case 15" black 2019 Laptopväskor

Douchebags The Proper Laptop Case 15" black 2019 Laptopväskor

Snyggt laptop-case med lyxig känslaThe Proper gör precis det den ska. Skydda din laptop med hållbarhet och stil samtidigt som den är med dig vart vardagen än bär. Den är tillverkad i PU-läder som kan slitas på och åldras stiligt. Invändigt mjukt fodrad så att datorn glider lätt i och ur samt med spänne utvändigt så att laptopen hålls tryggt på plats. Den är perfekt anpassad i storlek efter en MacBook Pro 15" men passar även till de flesta andra laptops i storleksomfånget.

695 kr

Fri frakt

Addnature
Douchebags The Base 15L , Laptopryggsäck - Black Out

Douchebags The Base 15L , Laptopryggsäck - Black Out

1 196 kr
1 258 krinkl. frakt
Surfdome
Douchebags, The Hacker 13

Douchebags, The Hacker 13

Douchebags The Hacker är en datorväska i stilfull design - precis som man kan förvänta sig med allt som har en Douchebagslogga. Väskan är designad för att passa en 13" Macbook Pro, men rymmer de flesta 13 tums laptops, och är gjord i samma semi-hårda material som Douchebags även använder för att skapa sina supertåliga skid-, pjäx- och cykelväskor. Så du kan vara säker på att väskan håller för allt den utsättas för. När du behöver lite extra förvaringsutrymme så har The Hacker en liten extraväska "Essentials Case" som snabbt kan fästas på datorväskans utsida med hjälp av Douchebags patenterade Hook-Up system. Väskan har meshfickor med dragkedjor som gör det enkelt och smidigt att hålla styr på kablar, sladdar och andra småsaker. Specifikationer och funktioner The Hacker Längd: 35,5 cm Bredd: 26 cm Höjd: 4 cm Designad för att passa en 13" Macbook Pro, men rymmer de flesta 13 tums laptops The Essential case Längd: 25 cm Bredd: 18 cm Höjd: 5,5 cm Material Utvändigt: PU-skinn Invändigt: Polyester single jersey

1 099 kr
1 148 krinkl. frakt

Nortlander Skidshop

Douchebags, The Hacker 15

Douchebags, The Hacker 15

Douchebags The Hacker är en datorväska i stilfull design - precis som man kan förvänta sig med allt som har en Douchebagslogga. Väskan är designad för att passa en 15" Macbook Pro, men rymmer de flesta 15 tums laptops, och är gjord i samma semi-hårda material som Douchebags även använder för att skapa sina supertåliga skid-, pjäx- och cykelväskor. Så du kan vara säker på att väskan håller för allt den utsättas för. När du behöver lite extra förvaringsutrymme så har The Hacker en liten extraväska "Essentials Case" som snabbt kan fästas på datorväskans utsida med hjälp av Douchebags patenterade Hook-Up system. Väskan har meshfickor med dragkedjor som gör det enkelt och smidigt att hålla styr på kablar, sladdar och andra småsaker. Specifikationer och funktioner The Hacker Längd: 39 cm Bredd: 28,5 cm Höjd: 4 cm Designad för att passa en 15" Macbook Pro, men rymmer de flesta 15 tums laptops The Essential case Längd: 25 cm Bredd: 18 cm Höjd: 5,5 cm Material Utvändigt: PU-skinn Invändigt: Polyester single jersey

1 410 kr
1 459 krinkl. frakt

Nortlander Skidshop

Douchebags, The Proper Sleeve 15

Douchebags, The Proper Sleeve 15

The Proper är ett enkelt och stilfullt datorfodral i mörkt läder, med ett kraftigt DB spänne. Den uppfyller det som den skall och är samtidigt väldigt snygg att se på. Denna modellen har plats för en 15 tums laptop och är tillverkad av mörkt, slitstarkt läder.

699 kr

Fri frakt

Nortlander Skidshop

Douchebags, The Proper Sleeve 13

Douchebags, The Proper Sleeve 13

The Proper är ett enkelt och stilfullt datorfodral i mörkt läder, med ett kraftigt DB spänne. Den uppfyller det som den skall och är samtidigt väldigt snygg att se på. Denna modellen har plats för en 13 tums laptop och är tillverkad av mörkt, slitstarkt läder.

599 kr

Fri frakt

Nortlander Skidshop

Logga in

Bli medlem gratis