Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Ryggsäckar - Inbyggd stol

Relaterat hos våra butiker

SINGI STUBBEN

SINGI STUBBEN

Jaktryggsäck med inbyggd stol Stol, ryggsäck och förvaring – med Singi Stubben får du allt i ett! Det är en robust ryggsäck i enkel design som är perfekt när du vill sätta dig ner mitt i skogen och bara njuta. Vad är väl inte skönare än att slå sig ned mitt i skogen och njuta av en kopp kaffe? Singi Stubben kan användas både som ryggsäck och stol, vilket gör den ultimat på skogspromenaden, jakten, fågelskådningen och fisketuren. Den inbyggda ramen i ryggsäcken ger en stabil och bekväm sittupplevelse. Singi Stubben, jämfört med föregångaren Stubben, är uppdaterad med ny väv, G-1000 HeavyDuty Eco S, samt ny ramkonstruktion som ger ytterligare förvaringsutrymme. Du kan nu även nå din packning både via topplocket men också framifrån genom den långa dragkedjan i fronten. Detta gör att du kan sitta på stolen samtidigt som du letar fram din kaffetermos eller kikare. Ryggsäcken är tillverkad av slitstarka material med en botten av vattentät nylon. Den har en enkel och tidlös design och kommer bli en trogen följeslagare för lång tid framöver. Inbyggd ram för att kunna användas som stol Vadderad bakpanel och axelremmar Toppmatat huvudfack med snölås Topplocket fästs med metallkrok Lång dragkedja i fronten som kan öppnas så att du når packningen framifrån Ljus insida så att du enkelt hittar dina prylar En ficka i topplocket och en i fronten, båda med dragkedja Läderdetalj i avslutet av topplocket Förstärkt, vattentät botten i nylon Topplock med ficka samt sittdyna och överdrag i säkerhetsfärg Huvudfack kan nås uppifrån och via dragkedja på fronten Vävband med öglor för att fästa extra utrustning Tillbehör: Singi Side Pocket för extra packvolym (ingår ej)

2 799 kr

Fri frakt

Naturkompaniet Logotyp
Abu Garcia Stolryggsäck Basic

Abu Garcia Stolryggsäck Basic

. Abu Garcia Stolryggsäck Basic är en mycket populär ryggsäck med inbyggd sittpall. Det här är en ryggsäck som är perfekt för dig som vill kunna sitta ner vid vandringar eller vid fisket men samtidigt kunna packa bra med prylar.. Abu Garcia Stolryggsäck Basic är tillverkad av vattenavvisande nylon som ser till att innehållet i väskan förblir torrt. Ryggsäcken rymmer 20L vilket är perfekt för att ta med lite fiskebeten, tillbehör och extra kläder. Ryggsäcken har även vadderade axelremmar för att ge dig extra komfort vid långa turer.. Abu Garcia Stolryggsäck Basic har som nämnt en inbyggd stol/pall med ett mycket skönt stolsöverdrag som håller dig varm. Undertill ryggsäcken har de så har de utrustat den med snölås för att hindra snö och vatten från att tränga in. Det här är en perfekt ryggsäck till pimpelfisket då du kan hålla prylarna torra och samtidigt ha en stol att sitta på.. Mått: 56 x 38 x 42 cm.. Volym: 20 liter. .

399 kr

Frakt okänd

Sporting

Abu Garcia Stolryggsäck Barn

Abu Garcia Stolryggsäck Barn

. Abu Garcia Stolryggsäck Barn är den minsta ryggsäcken i Abus stolryggsäck-sortiment. Detta är en mycket smidig ryggsäck för barnen med en inbyggd stol som man enkelt fäller upp och kan sätta sig på.. Abu Garcia Stolryggsäck Barn rymmer ändå 7L trots att den är så liten vilket är perfekt för att förvara en betesask, lite tillbehör och kanske kläder och mat till fisketuren. Denna ryggsäck har även sidofack för att kunna sortera upp dina saker bättre.. Abu Garcia Stolryggsäck Barn har även en snöskyddad botten för att hindra snö från att tränga in och göra innehållet i väskan blött. Stolen/pallen på denna ryggsäck fälls enkelt upp och är behaglig att sätta sig på vid långa vandringar eller vid pimpelfiske. Detta är en bra mångsidig ryggsäck för de minsta!. Mått: 55x37x35cm. Volym: 7 L. .

299 kr

Frakt okänd

Sporting

Abu Garcia Stolryggsäck De Luxe

Abu Garcia Stolryggsäck De Luxe

. Abu Garcia Stolryggsäck De Luxe är den lyxigaste modellen i Abus stolryggsäck-serie. Just den här modellen rymmer hela 35L och är därför riktigt smidig vid exempelvis fjällvandringar. Stolryggsäcken har som namnet antyder en inbyggd stol/pall som du enkelt fäller ut och kan sätta dig på.. Abu Garcia Stolryggsäck De Luxe har en skyddad botten som är till för att hålla snö och vatten borta. Utsidan på ryggsäcken är vattenavstötande för att skydda innehåller från regn. Just denna De Luxe-modell rymmer hela 35L och kan därför lasta de mest väsentliga sporfiskeprylarna, maten och extrakläderna. Med sitt stora fack och sina smarta sidofack kan du enkelt dela upp utrustningen över väskan.. Mått: 62x40x55cm. Volym: 35 L. .

599 kr

Frakt okänd

Sporting

Sara ·Kategoriansvarig Väskor