Calvin Klein Trosor

Filtrera
Specifikationer
Storlek
Hållbarhetsinformation

200+ produkter

Calvin Klein Trosor Calvin Klein Carousel Thongs 3-pack - Black

Calvin Klein Carousel Thongs 3-pack - Black

Trosa, String, Enfärgad, Material: Elastan/Lycra/Spandex, Bomull, Stretch

374 kr

Tre tips när du ska köpa trosor

Alla material har olika för- och nackdelar. Trosor bör vara i ett luftigt material, så att du undviker irritationer. Ett bra material till vardags är bomull, eftersom det andas och är snällt mot huden, till skillnad från polyester. Dessutom tål det att tvättas ofta. [Polyamid9(/cl/10001/Klaeder?attr_100005042=100016640&attr_101859=505857) är också ett populärt material, eftersom det är mjukt och lent.

När du tränar är däremot träningstrosor i funktionsmaterial ett bra val. De är anpassade så att de torkar snabbt och sitter utan att skava. Polyester transporterar bort fukten när du svettas, så att du håller dig torr hela passet. Dubbelkolla också att trosorna inte har sömmar som kliar under tightsen.

Vilken trosmodell som passar dig bäst beror på flera saker: bland annat din kroppstyp, vad du ska göra under dagen och vilka kläder du ska ha över. Men det finns några bra saker att kika efter, oavsett modell:

  • Trosor med resår i midjan gör att de sitter på plats hela dagen, så att du inte behöver gå och dra upp dem om de hasar ner.

  • Trosor i elastan är särskilt elastiska, vilket gör att de kan sitta tight på kroppen under till exempel en åtsittande klänning.

  • Trosor med inbyggt mensskydd ger en extra säkerhet under dagar då du blöder.

  • Invisible trosor är designade för att inte synas igenom kläderna. De är mjuka och med en osynlig kant, så att du slipper osmickrande linjer.

Nyfiken på underkläder genom tiderna? Hos tidningen Populär Historia kan du läsa mer om hur vi gått från långskjorta till stay-ups.

Annons

Gillar du vår nya look?

Läs mer om alla nyheter och ge din feedback

här.