Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Här är värstinggrillarna som impar mest på grannarna!

AvPriceRunnerUppdaterad 29 mars 2019

Tänker du att störst alltid är bäst? Har du också något att bevisa? Varför inte göra det genom att ha kvarterets vräkigaste grill? Vi tipsar om 6 värstinggrillar för dig som ska få 50 lax tillbaka med skatteåterbäringen, och som utan tvekan kommer få dina grannar att respektera dig lite mer. Och kom ihåg! En onödigt stor grill behöver inte betyda att man har en liten... grillspade.

1. Komplett utekök med kolgrill

Outstanding Royal Utekök med kolgrill har allt du behöver för att ge grannarna lång näsa. Rinnande vatten med vask inomhus känns ganska gjort år 2018. År 2019 ignorerar vi att matlagning inomhus på sätt och vis är en modern lyx och flyttar istället ut hela köket på altanen. Back to the roots med ett utekök som kostar som en liten bil!

2. Gasolgrillen för fashionistas

Är dina grannar matlagningsnoviser som inte förstår sig på att imponeras av ett dubbelmantlat lock? Då är det en lyxigt designad grill du ska välja för att bli den alla i kvarteret snackar om. Grand Hall X-Series 1 är gasolgrillen som platsar på vilken runway som helst. Strike a grill-pose!

3. Inbyggnadsgrill med gasolbrännare

Bomma igen köket helt över sommaren och bygg in ståtliga Napoeleon BIPRO825 i ditt utekök. Priset är motsatsen till blygsamt och den faktiskt nödvändiga anslutningen till själva gasolflaskan ingår ej. Men vad gör det när din utegrill har bakgrundbelysta reglage? Det imponerar extra mycket på grannarna om du grillar mitt i natten!

Napoleon

4. Grilla 50 hamburgare samtidigt

Big Green Egg Kolgrill XXL är så mycket mer än bara en grill. Med denna grill kan du dessutom koka, röka och på andra sätt tillaga sommarens middagar. Glöm gröna stekta tomater, inget imponerar på huset bredvid så mycket som ett stort grönt ägg i trädgården!

GreenEgg

GreenEgg

5. Lite mer komplett utekök, med gasolgrill

Att borra lossa diskbänken från köket och dra ut den på verandan känns som lite väl mycket jobb när du med ett Outstanding Royal Utekök med gasolgrill får samma resultat. Rostfritt stål, värmehållningsyta - det blir antagligen inte vräkigare än såhär?

6. Värstinggrillarnas okrönta kung

Vid det här laget trodde du att du sett den värsta av grillar. Men återigen blev Napoelon din överman. När utekök känns alldeles för husligt så är gasolgrillen Napoleon Prestige PRO 825 RSBI rätt modell. Denna värstinggrill passar dig med de största av altaner och plånböcker. Korven du grillar smakar ungefär exakt samma som om den grillats med en grill för en tiondel av priset. Men jävlar vad dina grannar är imponerade nu!

Logga in

Bli medlem i PriceRunner Plus

Inte medlem? Bli medlem