Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Alternativen utöver AirPods: 10 trådlösa hörlurar som funkar med din iPhone

AvPriceRunner Uppdaterad 21 december 2019

Är du en iPhone-ägare som inte riktigt kommer överens med Apples AirPods? Det finns faktiskt flera bra sladdlösa alternativ på hörlurar. Vare sig en värderar noise cancelling, vattentäthet eller lång batteritid - det finns ett alternativ för alla!

Apple Airpods

Sen Apple Airpods lanserades i slutet av år 2016 har de varit ett förstahandsalternativ för många iPhoneägare. Airpodsen har dessutom hunnit utvecklas under sin livstid. Den senaste versionen kan köpas med ett fodral som stödjer trådlös laddning.

Airpods syns numera i var och varannan persons öron. Men vad har man att välja mellan om man inte riktigt fastnar för Apples alternativ? Kanske är ljudkvaliteten inte vad man önskar, kanske är prislappen större än budgeten tillåter? Vi listar 8 andra trådlösa hörlurar som alla är kompatibla med iPhone.

10 trådlösa alternativ som funkar med din iPhone

1. Urbanista Stockholm

Dessa hörlurar är utrustade med röststyrning och funkar ihop med Siri. Urbanista Stockholm har en aktiv batteritid på 14 timmar och klarar stand by-läge i 60 timmar innan de måste laddas upp igen.

2. Jabra Elite Active 65t

Trådlösa hörlurar för den aktiva användaren kan man kalla dessa för, då de är svettåliga och sitter stadigt i örat. Jabra Elite Active 65t är utrustade med aktiv brusreducering och en pålitlig autopairing.

3. Sudio TOLV

De här trådlurarna ansluter trådlöst med Bluetooth och har 7 timmars batteritid per laddning. Räckvidden är hela 15 meter och självklart finns det inbyggd mikrofon i Sudio TOLV-lurarna.

4. Bose SoundSport Free

För många användare är Bose kända för en god ljudkvalitet och SoundSport Free är inget undantag. Dessa svettåliga, trådlösa hörlurar är smidiga att ansluta till telefonen och har 5 timmars användning per laddning.

5. Sudio Nivå

Trådlösa hörlurar i svensk design med en riktigt bra räckvidd om 20 meter. Sudio Nivå är stilrent designad och kan spela din favoritmusik i 3,5 timmar innan de behöver laddas upp igen.

6. jLab jBuds Air True

Självklart kan du med hjälpa av dessa hörlurar ihop med Siri kontrollera inflödet i dina öron från din iPhone, utan att behöva trycka på en enda knapp eller trassla med någon sladd. jLab jBuds Air True laddar på 1,5 timme upp till 4 timmars användning.

7. JBL Free X

De här populära och prisvärda, trådlösa hörlurarna är vattentåliga med en räckvidd på 10 meter. JBL Free X har en batteritid på 4 timmar och djupa basfrekvenser, för en riktigt bra lyssnarupplevelse.

8. Bang & Olufsen BeoPlay E8

Bang & Olufsens omtycka, trådlösa hörlurar befinner sig i nästan samma prisklass som Apples AirPods, och bjuder på en riktigt bra musikupplevelse. BeoPlay E8 har 4 timmars laddningstid, djupa basfrekvenser och integrerade kontroller för att höja och sänka volymen utan att behöva röra telefonen.

9. Pioneer SE-C8TW

Pioneer är välkända för hemelektronik och att leverera bra produkter, och det verkar inte vara något undantag gällande SE-C8TW. Modellen är smidig och enkel att hantera. Med endast en knapptryckning på ena snäckan kan du börja prata i telefonen, eller med både Siri och Google Assistant.

10. Sony WF-1000X

Sony, har i sina WF-1000X, skapat ett par true-wireless hörlurar som fått bra recensioner särskilt för ljudet som de återger. Hörlurarna kan automatiskt stängas av när de inte används, vilket är smart för batteritiden som ligger på 3 timmar med 15 minuters laddning.

Kommentera artikeln

Håll dig till ämnet, håll en god ton och visa respekt för andra skribenter. Vi tar bort inlägg som vi bedömer olämpliga.

Det finns ännu inga kommentarer. Bli först med att kommentera!

Logga in

Bli medlem gratis