Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Sponsrat innehåll

Ta det kallt i sommar!

Sponsrad avElonUppdaterad 28 juni 2019

Är det en lång, varm och solig sommar vi kan vänta oss? I så fall är det viktigare än någon annan tid på året att hålla maten ordentligt kyld. Och om det sen innebär att även sommarens drycker kan serveras läskande kalla... ja då kan vi leva med det!

Med fokus på det viktiga.

Vi vet att vitvaror och hushållsprodukter spelar en stor roll i våra liv, och att det viktigaste med dem är vad de kan göra för oss. Tack vare ett kylskåp kan vi dricka kall öl. Tack vare en tvättmaskin kan vi ha på oss kläderna vi gillar. Tack vare en slow-cooker kan vi äta en god middag. Färg och design är inte oväsentligt, men om ölen bara är ljummen, fläckar finnas kvar på kläderna och middagsgrytan är seg när den serveras - då har produkterna inte levt upp till våra förväntningarna.

Med Elvita vill vi helt enkelt erbjuda riktigt bra grejer till ditt hem, som inte kostar mer än de behöver och som leverar det du förväntar dig - allt ska bara funka. Bra vitvaror håller sig i bakgrunden. Så att du kan ägna dig åt det som är viktigt i livet, på riktigt.

Ta det kallt i sommar

Höga temperaturer, långdragna måltider, picknick som ska förberedas, en rötmånad som kraftigt påverkar råvarornas hållbarhet. Allt detta är faktorer som påverkar matlagningen och ätandet under sommarmånaderna. Med en pålitlig kyl och frys håller maten längre. Och tack vare dem kan du njuta av en svalkande drink när det är varmt. Det är det som gör hela skillnaden!

Logga in

Bli medlem gratis