Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Sponsrat innehåll

Premiär: Nya Surface Go 2, Surface Book 3, Surface Headphones 2 och Surface Earbuds

Uppdaterad 11 maj 2020

De senaste Surface-enheterna för jobb, lek, lärande och kommunikation finns nu tillgängliga att förhandsboka.

Fyra biljoner minuter i månaden. Det är så mycket tid vi totalt spenderar framför en Windows 10-maskin per månad. En enorm siffra som bara ökar för varje år som går. Det är inte bara de större skärmarna och bättre tangentborden som lockar, utan också mångsidigheten hos en maskin som kan köra alla de program vi behöver och alla de spel vi älskar. Samtidigt som de låter oss kommunicera med de personer som betyder mest. Helt enkelt det Windowsdatorer var designade för. Helt enkelt det vi designar Surface för.

De nya Surface Go 2, Surface Book 3, Surface Headphones 2, Surface Earbuds och de nya tillbehören är designade för just det. Att helt enkelt hjälpa dig att göra det du behöver, där du behöver det. I tider som dessa har det målet blivit ännu viktigare när vi flyttar hem jobbet och behovet av kommunikation med omvärlden blivit större än någonsin.

Samtidigt fokuserar vi på att vara det stöd du behöver under de nya tiderna. Vi har gjort Microsoft Teams tillgängligt för alla till att ständigt utveckla Microsoft 365. På så sätt vill vi se till att alla, både personer och hela företag, har verktygen som behövs för att fortsätta vara produktiva och uppkopplade.

Det finns inget mer inspirerande än att se vad våra kunder åstadkommer med våra produkter. Det gör också våra nya Surface-produkter än mer spännande att lansera och se hur de kan hjälpa människor att fortsätta jobba, skapa och lära sig, var de än befinner sig.

Fyra nya produkter och nya tillbehör

Vårt mål med Surface har alltid varit att designa produkter för alla. Varje person, arbetssätt och plats. Från det mest portabla du kan hitta till det mest prestandakrävande. Det är med det i tankarna som vi lanserat våra fyra nya produkter och de nya tillbehören.

Surface Go 2 ger ett enormt prisvärde i en lätt och portabel design för såväl företag som familjer. Surface Books 3 är vår mest kraftfulla laptop någonsin. Designad för att leverera stationär prestanda var du än befinner dig. Surface Headphones 2 och Surface Earbuds kompletterar Surface-upplevelsen och hjälper dig att fokusera och hålla dig uppkopplad var du än befinner dig. Nya Surface Dock 2 och Microsofts nya USB-C Travel Hub gör att du kan skapa den perfekta arbetsytan var du än befinner dig.

Surface Go 2 - Kompakt och bärbart för alla

Surface Go skapades som ett mer prisvärt alternativ i Surface-familjen och för 2-1-datorer i allmänhet. Den kompakta designen i kombination med användbarheten hos pekskärmen, pennan, tangentbordet och 4G-uppkopplingen.

Surface Go 2

Surface Go 2 tar konceptet vidare med samma tunna och lätta design. Men samtidigt får du en större PixelSense-skärm på 10,5 tum, förbättrad batteritid och en modell med 64 procent bättre prestanda med åttonde generationens Intel® Core™ M. Vi har också lagt till mikrofoner av studiokvalitet, alternativt en lösning med dubbla mikrofoner, för bättre talkvalitet och reducerat bakgrundsljud i Teams-möten eller videochatt. För det senare har du en framåtriktad kamera på fem megapixel som ger dig skarp video även under sämre ljusförhållanden.

Vår nya Kamera-app till den bakåtriktade kameran har även möjlighet att enkelt skanna dokument och whiteboards. På så sätt kan du enkelt dela anteckningar från ett möte eller lämna in läxor. Med Surface Pen kan Surface Go 2 även ta tillvara på kraften och kreativiteten som kommer med möjligheterna hos en riktig penna, oavsett om det handlar om att rita och designa eller göra anteckningar i diagram och dokument.

Samtidigt kan du låta din personlighet lysa igenom med Type cover för Surface Go och fodral i en mängd olika färger.

Surface Go 2 kommer att finnas tillgänglig från den 12 maj. Klicka här för att läsa mer och förbeställa

Surface Book 3 - Stationär prestanda i bärbart format

Vi designade Surface Book redan från början med intentionen att ge användare kraften hos en stationär dator i kombination med mångsidigheten hos en surfplatta och friheten hos en lätt laptop. Idag förlitar sig mängder av utvecklare, designers och många andra på kraften hos Surface Book för såväl tunga jobb i Adobe- och Autodesk-sviterna som kompilering av kod, eller spelande via Xbox game pass for PC eller Steam.

Surface Book 3

Surface Book 3 är vår mest kraftfulla laptop någonsin, med upp till 50 procent mer prestanda än föregångaren och upp till 17,5 timmars batteritid.

Oavsett om du väljer modellen med 13- eller 15-tumsskärm ger Surface Book 3 dig en knivskarp PixelSense-skärm, en högpresterande touchpad och ett bekvämt tangentbord.

Du får även råstyrkan och kraften hos tionde generationens Intel® Core™-processorer och valet mellan NVIDIA® GeForce GTX™ eller Quadro RTX™ för grafiken, som ger dig tillräckligt med kraft för att spela de senaste spelen på Xbox Game pass for PC i 1080p och den sköna flytet som bara 60 bildrutor per sekund kan erbjuda. Du har även möjlighet att välja till NVIDIA Quadro RTX™ 3000 för att Surface Book 3 bättre ska passa de mest krävande arbetssituationerna.

Surface Book 3 kommer att finnas tillgänglig från den 5 juni. Klicka här för att läsa mer och förbeställa

Surface Headphones 2 - Fokus för alla tillfällen

Att ta på sig ett par hörlurar är dagens motsvarighet till att stänga dörren till kontoret för att kunna fokusera och koppla upp sig i alla miljöer. Surface Headphones 2 är designade för att sitta bekvämt över dina öron och ge dig fantastisk ljudkvalitet. Du har även full kontroll över hur mycket av omvärlden du vill släppa in, med 13 nivåer av brusreducering som enkelt ställs in genom reglage på hörlurarna och både kan stänga ute och förstärka tal runt omkring dig. Perfekt för att alltid släppa in rätt mängd ljud, oavsett om du jobbar med kollegorna på kontoret eller hemma med barnen. Samtidigt passade vi på att förbättra batteritiden till så mycket som 20 timmar.

Surface Headphones 2

Designen är uppdaterad även den, med öronkuddar som kan roteras 180 grader. Det ger bättre komfort, både när du har dem på dig och när du hänger dem över nacken.

Surface Headphones 2 finns tillgängliga från den 5 juni. Klicka här för att läsa mer och förbeställa

Surface Earbuds - Full kontroll utan skärm

Samtidigt finns det tillfällen då du vill vara uppkopplad, men inte stänga ute hela världen. Exempelvis när du lyssnar på musik under joggingturen eller om du pratar i telefon medan du lagar middag.

Surface Earbuds

Med en superbekväm passform som sitter säkert i örat är Surface Earbuds det perfekta valet. Styr musiken med enkla touchkontroller som låter dig hantera samtal och styra musiken utan att ta upp telefonen. Ett trippelklick på Surface Earbuds startar Spotify och vi har integrerat Office 365 så att du kan få mail från Outlook upplästa eller diktera text i Word, Powerpoint eller Outlook. Helt skärmfritt!

Samtidigt får du rikt och fylligt Omnisonic-ljud och batteritid som räcker hela dagen med det medföljande laddningsetuiet, som även stödjer trådlös laddning.

Surface Earbuds finns tillgängliga från 5 juni. Klicka här för att läsa mer och förbeställa

Tillbehör som får jobbet gjort

Möjligheten att ansluta externa skärmar, lagringsenheter och andra tillbehör är verkligen nyckeln till att skapa den perfekta arbetsplatsen med din Surface. Därför introducerar vi Surface Dock 2 och den helt nya USB-C Travel Hub.

Surface Earbuds Surface Dock 2 utökar din arbetsplats med ett magnetiskt klick och ger dig alla möjligheter till anslutning och laddning som du kan tänkas behöva.

Microsoft USB-C Travel Hub gör det enkelt att ansluta såväl skärmar och tillbehör som nätverk även när du är ute på språng.

Båda tillbehören kommer att lanseras under de närmaste månaderna.

Samtidigt introducerar vi två helt nya tillbehörspaket för att göra ditt kontor, var du än har det, mer bekvämt.

Microsoft Ergonomic Desktop minskar ger dig ett ergonomiskt, delat tangentbord med skönt handledsstöd samt en högprecisionsmus med vadderat stöd för tummen.

Microsoft Bluetooth Desktop ger dig å sin sida ett fullstort tangentbord i en modern och slimmad förpackning, tillsammans med en stilig och kompakt mus som ligger perfekt i handen.

Båda paketen finns tillgängliga nu.

Vår förhoppning är att alla våra nyheter inte bara kommer hjälpa dig att bli mer produktiv, var du än jobbar eller studerar, utan även hjälpa dig fokusera och slappna av.