Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Sponsrat innehåll

Så andas du ren luft i ditt hem

Sponsrad avDysonUppdaterad 21 maj 2019

Andning är grundläggande för allting. När vi stressas andas vi för snabbt. För att behålla fokus i vardagen är det viktigt att vi andas djupt och lugnt. Skandinaver spenderar 90 procent av sina liv inomhus, så det är viktigt att luften vi andas är ren och frisk. Men bara för att vi inte kan se de potentiellt skadliga inomhusburna patogenerna betyder det inte att de inte finns där.

Det är därför Dysons fantastiska nya Pure Hot & Cool ™ -fläkt - har blivit en snackis. Som namnet antyder så kan den både kyla och värma. Kommer du ihåg förra sommarens värmebölja? I ett sådant läge kan du alltid slå på kylfunktionen. De dagar du behöver extra värme under vintern eller hösten, växlar du bara till uppvärmningsfunktionen - en förbättring inom några minuter.

Påpekas bör att den är högutvecklad och utstrålar en form och funktion som är annorlunda i varje rum i ditt hem. Vill du att din familj andas in i renare luft? Placera den i vardagsrummet. Behöver du lägga till värme i ditt barns sovrum? Ställ in automatiskt läge över natten. Vill du få bort matlagningslukt? Placera den på golvet bredvid dig i köket.

Vardagsrummet

Särskilt under vintern vill du ibland värma bara ett rum. Det är ofta vardagsrummet - sällskapsytan för vänner och familj. Tack vare den kostnadsfria och användarvänliga Dyson Link-appen, ställer du bara in en temperatur – och Dyson håller den där. Den patenterade Air Multiplier ™ -tekniken fördelar också luften i ett rum till alla skrymslen och vrår och ser till att det cirkulerar, vilket gör det perfekt för rengöring.

Det är nu förbi med gaser som kvävedioxid från vedeldade spisar och andra flyktiga organiska föreningar (VOC), som finns i luftrenare, möbler, ljus eller mattor med den nya Dyson Pure Hot & Cool ™ luftrenande fläkten - den tar bort 99,95% av alla föroreningar

Sovrummet

Ditt sovrum är din personliga oas, men till och med det mest heliga rummet kan vara värd för ovälkomna luftburna irritationer. Dessa föroreningar kan komma från parfym med alkohol, deodoranter eller torrschampo och damm från mattor och djurhår. Även andra vanligt förekommande saker i hemmet såsom madrasser och kan orsaka föroreningar i luften.

Dessa måste behandlas regelbundet och effektivt. Den nya Dyson Pure Hot & Cool ™ har ett nattläge som både dämpar skärmen och aktiverar en "lugnare" inställning (perfekt för personer som inte sover tungt), vilket innebär att din nattsömn inte påverkas och du kan andas in ren luft medan du sover. Det är ett effektivt sätt att skapa värme och om du vill njuta av mer värme kan du öka temperaturen med hjälp av fjärrkontrollen.

Visste du att ...?

Bivax och sojastearinljus brinner inte längre än vanliga doftljus, men är giftfria, därför mindre sannolikt att de utlöser allergier och producerar samtidigt väldigt lite sot.

De rengöringsmedel vi använder i hemmet med citrondofter kan reagera kemiskt och därmed skapa luftföroreningar, medan ozonbaserade luftrenare också orsakar luftburna inomhuspartiklar.

Öppna fönster tillåter bilgaser och andra yttre föroreningar att komma in.

Blommor släpper pollen och allergener i luften.

Har du ett husdjur? Håret sprids genom luften.

Vissa möbler avger gasformiga kemikalier, såsom formaldehyd.

Appen får uppdateringar i realtid om luftkvalitet både inuti och utanför huset. Även om du kanske tror att du vädrar ut när du öppnar ett fönster i badrummet är det inte nödvändigtvis "frisk" luft du släpper in. Irriterande lukt och luftföroreningar från deodoranter, luftrenare, rengöringsmedel och mögel välkomnas också.

Ett nytt och välkommet tillskott till din familj

enter image description here

I diffunderat tillstånd projiceras luften genom maskinens baksida, vilket innebär att du fortfarande kan rena luftflödet på vintern utan att få en sval bris.

Den medföljande böjda fjärrkontrollen kopplar magnetiskt till renaren så att du aldrig kommer att förlora den.

Förstärkaren fördelar luften jämnt i rummet och skapar jämn uppvärmning. Resultatet blir mycket bättre än med en vanlig fläkt.

Tre intelligenta sensorer övervakar kontinuerligt luftkvaliteten, detekterar luftburna partiklar och gaser och rapporterar sedan allt i realtid.

En tydlig LCD-skärm visualiserar luftkvaliteten i realtid. Detta är Dysons sätt att göra det osynliga synligt.

Med 350 graders oscillation blandas luften och cirkuleras för att värma eller kyla dig, var än i rummet du befinner dig.

Air Multiplier ™ -tekniken distribuerar upp till 290 liter slät, kraftfullt cirkulerande och renat luftflöde per sekund.

Värmarens hetluft lämnar maskinen lätt och snabbt. När måltemperaturen uppnås stoppar den uppvärmningen för att spara energi.

Anslut din nya Pure Hot & Cool ™till din smartphone för att se luftkvalitéten i realtid, sätt upp scheman till auto- eller nattläge eller ställ in en sovtimer. Allt det görs med enkelhet!

Köp din här:

Logga in

Bli medlem gratis

Inte medlem? Bli medlem