Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

PriceRunner är Sveriges bästa sajt för att söka och jämföra 2019

Profilbild

Uppdaterad 22 mars 2019

PriceRunner upprepar succén från 2018 genom att för andra året i rad utses till Sveriges bästa sök- och jämförelsetjänst. Utmärkelsen presenteras av IDG.se, som har utsett Sveriges 100 bästa sajter.

IDG.se presenterade idag valet av PriceRunner som vinnare. Övriga sajter på topp 5 i kategorin Söka och jämföra år 2019 var Blocket Jobb, Hemnet, Hitta och Lendo. Utmärkelsen som Sveriges bästa sajt för att söka och jämföra kommer med följande motivering:

”En riktigt bra nysatsning som gav den här tjänsten kategorisegern redan i fjol fortsatte under 2018 att ha gasen i botten. Det stadigt växande redaktionella innehållet inkluderar nu bland annat även jämförande produkttester och vi börjar få lite härliga konsumentupplysningsvibbar av tjänsten. Under året har en redan välfylld databas utökats ytterligare, antalet anslutna handlare fortsatt att växa och statistikverktygen förfinats.”

PriceRunner känner stolthet och glädje över att åter utses till vinnare

”Det är tack vare enastående kollegor som satsat hårt under hela året för att hjälpa konsumenter att hitta bättre produkter och lägre priser som vi vinner för andra året på raken”, säger Nicklas Storåkers, VD PriceRunner. ”Vi är otroligt stolta. Vår ambition har hela tiden varit att hjälpa konsumenter att hitta de bästa produkterna och de lägsta priserna.”

”Vi har gjort en storsatsning i en ny teknisk plattform och utvecklingsorganisation för att kunna leverera mer produkter, priser och features till våra användare i en snabbare takt än tidigare. Under 2018 har vi verkligen fått utväxling av den här satsningen och tycker att det är kul att IDG uppmärksammar detta och att vi levererar nya tjänster till våra användare.” säger Roger Forsberg, CTO på PriceRunner.

”Känns verkligen jättekul att vinna för andra året i rad. Vi har inom hela organisationen jobbat medvetet med att göra hela produkten bättre, från datakvalité till funktioner på sajten.” säger Daniel Antell, Head of Product.

Här kan du läsa mer om utmärkelsen: https://topp100.idg.se/2.39772/1.715685/topp100-2019-sok-jamfor

Kommentera

Håll dig till ämnet, håll en god ton och visa respekt för andra. Vi tar bort inlägg som vi bedömer olämpliga.

Det finns ännu inga kommentarer. Bli först med att kommentera!