Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Must haves till wakeboardsäsongen!

Uppdaterad 15 maj 2018

Har du någonsin varit sugen på att testa wakeboard eller åker du redan men vill utvecklas ännumer? Mitt tips: boka en wake-resa med alla dina kompisar!

Det finns massor med parker och camps runt om i världen, mina favoritdestinationer är USA, Frankrike, Asien och Turkiet så det är bara att välja och vraka! Här är några av mina “Must Haves” som jag tar med mig på resan.

Min bräda är det viktigaste jag har! Jag vet precis hur den kommer kännas, att den funkar för min åkstil och att den agerar likadant oavsett vart i världen jag åker. Det samma gäller för mina bindningar, ibland kan faktiskt rätt bitningar vara ännu viktigare än rätt bräda! Jag använder Slingshot Contrast 138 tillsammans med Jewel bindningar i Storlek 38. Det är också viktigt med en flytväst som passar bra, gör det lättare att starta och skyddar vid fall.

Ett vattentätt mobil-skal så att dina polare kan filma dina nya skills, bikinis för att förhoppningsvis blir det sol och en schysst väska att packa allt i är en bra start för var du än vill åka. Min vattentäta högtalare får också åka med så att after-wake hänget vid polen blir ännu bättre!

Kommentera

Håll dig till ämnet, håll en god ton och visa respekt för andra. Vi tar bort inlägg som vi bedömer olämpliga.

Illustration - Inga frågor och svar
Det finns ännu inga kommentarer. Bli först med att kommentera!